Κούγιας: "Δεν το χωράει ο νους τα λεφτά που δίνει η ΕΡΤ για συμβόλαια"

Print Friendly, PDF & Email

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον Metropolis σχολίασε με καυστικό τρόπο το διαζύγιο της ΕΠΟ με τον Αγγελο Αναστασιάδη, ενώ αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά με τη συμμετοχή της ΕΡΤ.

Για το διαζύγιο της Ελλάδας με τον Αναστασιάδη:

«Πρέπει να τελειώνει αυτή η κωμωδία. Ο κ. Γραμμένος για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι το οικονομικό. Πήρε τον Αναστασιάδη από τα αζήτητα. Ο ίδιος άλλαξε το νόμο. Ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε με καθυστέρηση ενός έτους να πάρει αποζημίωση από τη Λάρισα και το διαιτητικό τον δικαίωσε και του δώσαμε 56.000 ευρώ. Το απίστευτο είναι ότι αυτό το ποσό έβγαινε το μήνα 7.000 χιλιάρικα και ο Γραμμένος του έδωσε 25.000 ευρώ στην Εθνική. Τώρα αν τα πήρε όλα δεν το ξέρω αυτό. Πήραν την Εθνική άνθρωποι που έχουν διαταραγμένο μυαλό και έκαναν πράγματα που δεν τα χωράει ο νους στον αγωνιστικό χώρο. Η κατάσταση θύμιζε τρίο στούντζες. Για να καταλάβετε τη Λάρισα πήγαν να τη διαλύσουν. Θέλω να δω ο κ. Αναστασιάδης τι αποζημίωση θα πάρει από την Εθνική και να δω αν θα βγει στη δημοσιότητα το ποσό. Μιλάμε για έναν άνθρωπο μάπετ σόου».

Για τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ:

«Πως γίνεται η ΕΡΤ να ανταγωνίζεται τη NOVA. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Η ΑΕΚ γιατί να παίρνει τόσα λεφτά, ενώ πέρυσι τερμάτισε τρίτη και ο ΟΦΗ τόσα πολλά λεφτά; Δεν το χωράει ο νους. Αν δοθούν τόσα χρήματα στους Κρητικούς, που για να μείνουν στην κατηγορία, χρειάστηκε να πάρουν διπλά κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, που όλοι είδαν πώς και έσωσαν την παρτίδα μέσω Κομίνη στους αγώνες μπαράζ με τον Πλατανιά. Και να μην ξεχνάμε γιατί δίνονται τέτοια ποσά και στον Απόλλωνα Σμύρνης που οι οπαδοί του δεν γεμίζουν ούτε πούλμαν αν η ομάδα βγει στην Ευρώπη.

Τώρα να πάμε στον ΠΑΟΚ. Γιατί ο κ. Σαββίδης δεν πάει τον ΠΑΟΚ στο δικό του κανάλι και θέλει να πάρει λεφτά από την ΕΡΤ; Εγώ χειρίζομαι δικές του υποθέσεις και έχουμε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας. Για να τελειώνει αυτή η υπόθεση με τα τηλεοπτικά. Το σωστό θα ήταν η ΕΡΤ ό,τι συμφωνία έκανε να μπορούσε τα ποσά που διέθετε στους συλλόγους να μπορεί να τα πάρει πίσω».