Κούγιας: “Είμαι σίγουρος για την αθωότητα του ΟΦΗ, η υπόθεση μοιάζει με κακόγουστο αστείο”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αλέξης Κούγιας, στην αγόρευσή του, εξέφρασε την πεποίθησή του για την αθωότητα του ΟΦΗ, χαρακτηρίζοντας αναξιόπιστο και ύποπτο τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

“Ο Καλαϊτζίδης είχε καταθέσει και για το Βέροια – Ολυμπιακός ότι ο Λαναρής πήγε στα αποδυτήρια και τους είπε να χάσουν 3-0. Έχει κριθεί αναξιόπιστος. Βγήκε απόφαση από τα πειθαρχικά όργανα και απαλλάχθηκε η Βέροια. Αν κάποιος είναι ύποπτος, είναι ο ίδιος. Διότι ανέβαιναν ο ΟΦΗ και ο Άρης και προσδοκούσε να ανέβει ο Απόλλων Πόντου, του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο αδερφός του”, είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Εμένα, ως ΠΑΕ ΑΕΛ, θα με συνέφερε η τιμωρία του ΟΦΗ και ο υποβιβασμός του. Ωστόσο, είμαι σίγουρος για την αθωότητα του ΟΦΗ. Όλη η υπόθεση μοιάζει με κακόγουστο αστείο. Ο στοιχηματισμός στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν 1137 ευρώ. Η Sportradar στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει καμία αναφορά. Δεν υπάρχει καμιά αναφορά στο φύλλο αγώνα για κάτι ύποπτο. H πληρωμή για τα εισιτήρια από τον Αιγινιακό έγινε την Παρασκευή στις 14.09 ενώ οι τράπεζες κλείνουν στις 14.00”.

Από την πλευρά του ο εκ των δικηγόρων των Κρητικών, Αργύρης Λίβας, σημείωσε: “Αν είμαστε ένοχοι να πληρώσει ο Μπουσης και ο ΟΦΗ γιατί είναι μια συνέχεια. Δεν προέκυψε όμως, από πουθενά ότι ο Τσάλος έχει εμπλοκή. Θα είναι εκπληκτικά άδικο για τον ΟΦΗ να τιμωρηθεί για την συγκεκριμένη υπόθεση”.

Ο έτερος δικηγόρος του ΟΦΗ, Λεωνίδας Κοτσάλης, χαρακτήρισε “απολύτως αναξιόπιστο” τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. “Δεν αποδείχθηκε το στοιχηματικό όφελος, ούτε η καταβολή των 5.000 ευρώ για τη χειραγώγηση του αγώνα”, υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή