Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Super League 1 τη Δευτέρα για πιθανή επανέναρξη στις 16 Μαΐου

Print Friendly, PDF & Email

Τη Δευτέρα στις 30/3 οι ιδιοκτήτες ή οι εκπρόσωποι των 14 ΠΑΕ της Super League 1 θα πραγματοποιήσουν κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για το ενδεχόμενο να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία ρεαλιστική ημερομηνία επανέναρξης της SL1 φαίνεται πως είναι η 16η Μαΐου, ωστόσο προς το παρόν τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα και καμία απόφαση δεν θα έχει δεσμευτικό χαρακτήρα αφού προέχει να ομαλοποιηθεί η κατάσταση αναφορικά με την έξαρση του κορωνοϊου.

Υπενθυμίζεται ότι η κανονική διάρκεια της SL1 έχει ολοκληρωθεί και απομένουν 10 αγωνιστικές για τα πλέι οφ τίτλου και επτά αγωνιστικές για τα πλέι άουτ. Εφόσον τελικά υπερισχύσει το σενάριο της 16ης Μαΐου το πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Σημειώνεται πως οι κρίσιμες αυτές αποφάσεις θα ληφθούν υπό την πίεση των χορηγικών πακέτων αλλά και των τηλεοπτικών παρόχων, της NOVA και της ΕΡΤ, οι οποίοι δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα τηρήσουν τις συμβάσεις εφόσον δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Εξάλλου, ο διοικητικός ηγέτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ υποστήριξε πως είναι ακατόρθωτο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Μάιο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή