Κωστούλας: «Δεν μπορεί να γίνει αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος αυτή τη χρονιά»

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τον Θ. Καρυπίδη του Αρη και ο διοικητικός ηγέτης του Παναιτωλικού, Φ. Κωστούλας, ξεκαθάρισε με δημόσια τοποθέτησή του ότι οι έξι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι αποφασισμένες να μπλοκάρουν την έναρξη του ερχόμενου πρωταθλήματος, μία θέση που εκφράστηκε και στο ΔΣ της Super League.

Ο Κωστούλας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκλογή Μπαταγιάννη, χαρακτηρίζοντας καλή επιλογή τον έγκριτο δικηγόρο για την προεδρία της λίγκας, ενώ σε ό,τι αφορά στην αναδιάρθρωση, που προωθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, υποστήριξε πως δεν μπορεί να γίνει αυτή τη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για την εκλογή του Βαγγέλη Μπαταγιάννη στη θέση του προέδρου: «Ο Μπαταγιάννης είναι καλός δικηγόρος και είχε καλή παρουσία στη Λίγκα όλα αυτά τα χρόνια, με γνώση για το ποδόσφαιρο και πολύ καλή δουλειά. Θεωρώ ότι είναι μια καλή επιλογή για τη θέση του προέδρου».

Για την στάση των τηλεοπτικά άστεγων ΠΑΕ να μην κατέβουν στο επόμενο Πρωτάθλημα αν δεν λυθεί το τηλεοπτικό: «Αυτό έχουμε αποφασίσει. Δεν θα ψηφίσουμε για την έναρξη του Πρωταθλήματος. Θεωρούμε ότι είναι πολύ λάθος το πεδίο ανταγωνισμού που έχει δημιουργηθεί για το επόμενο Πρωτάθλημα. Υπάρχει μια μεγάλη απόκλιση μεταξύ των ομάδων σε σχέση με όταν υπήρχε η κεντρική σύμβαση».

Για την στάση των ομάδων που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο: «Η καθεμιά κοιτά τα συμφέροντά της. Να μην παραβλέπουμε, όμως, πως όλες οι ομάδες δεν είναι τόσο σίγουρες πως η Nova θα καταφέρει να βγάλει εις πέρας τις υποχρεώσεις της με αυτόν τον τρόπο που επέλεξε. Έκαναν μεν μια σύμβαση αλλά δεν νιώθουν τόσο ασφαλείς».

Για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος: «Ακούμε και διαβάζουμε διάφορα στα σάιτ, όμως, ακόμη δεν έχουμε το ακριβές σχέδιο για να πούμε ότι προχωρούμε έτσι ή κάνουμε κάποιες διορθώσεις και το αλλάζουμε λίγο. Γι’ αυτή τη χρονιά δεν θεωρώ ότι μπορεί να γίνει αναδιάρθρωση. Πιστεύω θα είναι μια καλή επιλογή να γίνει από την επόμενη χρονιά και εφόσον το σχέδιο προβλέπει τα χρήματα που έδινε η Nova ως τώρα».