Κωστούλας: "Παράξενο το σκεπτικό του ΟΣΦΠ, δεν έπρεπε καν να γίνει συμβούλιο"

Print Friendly, PDF & Email

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero FM 107.4 και αναφέρθηκε στο αποψινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας που αναμένεται να αποφασίσει αναβολή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Απορώ γιατί το σκεφτόμαστε τόσο πολύ. Όταν διακυβεύονται τέτοια πράγματα δε πορώδες να καταλάβω τι συζητάμε. Υπάρχει από πλευράς των αρχών μια συγκεκριμένη οδηγία. Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να σταματήσουμε μέχρι να το περάσουμε. Είναι απλά τα πράγματα»
Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Για τη στάση του Ολυμπιακού: «Μου ακούγεται παράξενο το σκεπτικό του Ολυμπιακού. Πάνω απ’ όλα είναι το πρόβλημα της υγείας. Όλα τα άλλα έπονται. Θα ακούσουμε τι θα πει, αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάποια διαφορετική απόφαση. Ολοι ανησυχούμε και θέλουμε να προλάβουμε οποιοδήποτε κακό».

Για το συμβούλιο που θα γίνει σε κλειστό χώρο παρά τις προειδοποιήσεις: «Είναι αλήθεια ότι δεν έπρεπε καν να μαζευτούμε στο συμβούλιο. Θα πάει ο κ. Μπελεβώνης και του είπα να πάρει μάσκες και να μείνει μακριά από χαιρετισμούς! Είναι ταλαιπωρία να μαζευόμαστε για ένα τέτοιο θέμα».

Για τα δικαστήρια που αποφασίζουν σχεδόν κάθε χρόνο για πολλές υποθέσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δε θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου, αλλά αυτήν τη στιγμή έχουμε μια Σούπερ Λιγκ πολύ αδύναμη που δε μπορεί να πάρει αποφάσεις για τίποτα σοβαρό. Η ΕΠΟ δεν έχει κρατήσει το επίπεδο, για να μπορεί να παίρνει αποφάσεις. Υπάρχουν πολλά παραθυράκια στους νόμους κι έχουμε πολύ περισσότερους δικηγόρους. Είναι τραγελαφικά πράγματα αυτά. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η νοοτροπία, την οποία δεν ακυρώνει ο νόμος καθαρά και ξάστερα. Αν δεν υπάρξει αυστηρότητα από το νόμο και τον κανονισμό, δεν αλλάζει η νοοτροπία μας. Προσπαθούμε να μην ανακατευόμαστε εμείς, αλλά δεν είναι και στο χέρι μας».

Καμία δημοσίευση για προβολή