Λεβαδειακός κατά Διαιτητικού: “Η υπερβολική δικαιοσύνη, σημαίνει υπέρτατη αδικία”

Print Friendly, PDF & Email

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επιδίκασε 18.700 ευρώ στον Μόισε Αντιλέχου και ο Λεβαδειακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για “ανυπόφορα ψεύδη” όσων έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για τα οικονομικά του.

Αναλυτικά:

«Summum jus, summa injuria, έλεγαν οι Λατίνοι. Η υπέρτατη (υπερβολική) δικαιοσύνη, σημαίνει υπέρτατη αδικία. Όπως καλή ώρα… Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκρινε πως έπρεπε να ανατρέψει την απόφαση της ΠΕΕΟΔ, σύμφωνα με την οποία είχε δικαιωθεί σε πρώτο βαθμό η ΠΑΕ Λεβαδειακός και να (απο)δεχθεί ως βάσιμη την έφεση του Adilehou Moise Wilfrid. Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος επειδή, λέει, καθυστέρησε η καταβολή ενός μισθού του. Και, μάλιστα, όχι ακριβώς. Το δικαστήριο δέχθηκε ότι ο Adilehou είχε εξοφληθεί, αλλά ένα μέρος των χρημάτων, 628€ δηλαδή, κατατέθηκαν με καθυστέρηση δέκα ωρών (!!!).

Ε, ναι, συμβαίνουν και αυτά. Συμβαίνουν όταν η υπερβολή γίνεται μια αλήθεια που χάνει την ψυχραιμία της. Ο Λεβαδειακός όμως δεν έχει την ανάγκη να αποδείξει σε κανέναν πως δεν είναι ελέφαντας. Όντας συνεπής μέχρι κεραίας και υποδειγματικά νοικοκύρης στα οικονομικά, σε πολύ δύσκολες εποχές, που ακούγονται …κανονάκια από παντού, είναι ο πρώτος που παίρνει κάθε χρόνο άδεια συμμετοχής στα πρωταθλήματα. Με απόλυτη διαφάνεια και δίχως τον παραμικρό αστερίσκο στα πεπραγμένα του.

Όσο για το ποσό των 18.757,20€ που εκδικάστηκε στον παίκτη, να διευκρινήσουμε ότι αφορά στην αποζημίωσή του για τα επόμενα δυο χρόνια που είχε συμβόλαιο με την ομάδα. Και ΟΧΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ προς εκείνον καθώς ήταν ήδη εξοφλημένος.

Ας κάνουμε ταμείο, λοιπόν: οι τιμητές των πάντων στο διαδίκτυο βρήκαν τη λάθος ευκαιρία για να κουνήσουν το δάχτυλο στη διοίκηση του Λεβαδειακού. “Ήλιος ουκ αν υπερβήσεται μέτρα”. Ακόμα και ο ήλιος δεν μπορεί να υπερβεί το μέτρο. Εκείνοι το υπερέβησαν κατά πολύ. Με ψεύδη ανυπόφορα!».


Παρακάτω η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου αποφάσισε να δεχτεί κατά πλειοψηφία, τύποις και ουσία, την έφεση του ποδοσφαιριστή ΑΝΤΙΛΕΧΟΥ ΜΟΥΑΖΕ ΓΟΥΙΦΡΙΝΤ (ADILEHOU MOISE WIFRID) του MAOΥΖΕ (MAOUSE) κατά της ΠΑΕ «ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ » και της 403/2019 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 403/2019 απόφαση της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ
Κρατεί και δικάζει την από 13/8/2019 προσφυγή του εκκαλούντος.
Δέχεται εν μέρει την προσφυγή.
Αναγνωρίζει την λύση της από 10/8/2017 σύμβασης μεταξύ των διαδίκων από την 13/8/2019 με υπαιτιότητα της εφεσίβλητης.
Υποχρεώνει την εφεσίβλητη να καταβάλει στον εκκαλούντα το συνολικό ποσό των 18.757,20 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την πλήρη εξόφληση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή