Ληστές εμβόλισαν περιπολικό στον Ασπρόπυργο

Print Friendly, PDF & Email

Ακόμη και περιπολικό της Άμεσης Δράσης εμβόλισαν δυο αλλοδαποί κακοποιοί στην προσπάθεια τους να διαφύγουν της σύλληψης καθώς στο όχημα τους έκρυβαν πηνία που είχαν κλέψει από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών στο ύψος της αερογέφυρας της Αττικής Οδού στον Ασπρόπυργο και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Οι κακοποιοί δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις των αστυνομικών και ξεκίνησε καταδίωξη. Οι δράστες, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, ανέπτυξαν ταχύτητα και εμβόλισαν το περιπολικό με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και να ακινητοποιηθούν και τα δύο οχήματα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του τμήματος ασφάλειας Ασπροπύργου, οι δράστες είχαν κλέψει νωρίτερα δέκα πηνία και 3 καλώδια, από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας από περιοχή της Βοιωτίας.

Οι δράστες είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της παράνομης διακίνησης μεταναστών και των διακεκριμένων κλοπών και φθορών.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της φθοράς κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βίας κατά υπαλλήλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή