Λουτσέσκου: «Ηταν πέναλτι για τη Λαμία, όμως ο διαιτητής μετά μας… διέλυσε»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραδέχθηκε πως το πέναλτι που ζητάει η Λαμία στο χέρι του Βιεϊρίνια κακώς δεν δόθηκε, ωστόσο υποστήριξε πως ο διαιτητής Τσαμούρης «διέλυσε» τον ΠΑΟΚ με τις αποφάσεις τους στο δεύτερο ημίχρονο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν μια τεράστια νίκη, επειδή πιστεύω ότι ήταν το πιο δύσκολο ματς έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, τρεις σημαντικοί βαθμοί , είναι το τέλος της σεζόν, υπάρχει κούραση ενώ είχαμε ένα κουραστικό ταξίδι από τον Λονδίνο. Είναι ξεκάθαρο ότι αν θέλουμε τον τίτλο, πρέπει να κάνουμε τέτοιες νίκες, να δείξουμε θέληση και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για τους τρεις βαθμούς. Υπάρχουν αγώνες που είναι ντέρμπι, όπου η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερη, ωστόσο υπάρχουν και παιχνίδια για τους προπονητές που οι τρεις βαθμοί είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι ήθελαν τους τρεις βαθμούς, είτε έπαιζαν καλά είτε άσχημα».

Για το πέναλτι που ζητάει η Λαμία στην φάση με τον Βιεϊρίνια: «Ήταν πέναλτι για την Λαμία χωρίς να το σχολιάσω παραπάνω. Θα προτιμούσα να δώσει το πέναλτι, γιατί ενδεχομένως στη ροή να κατάλαβε ο ρέφερι ότι ήταν λάθος η απόφαση και μετά μας… διέλυσε! Δυο κίτρινες χωρίς λόγο στον Κάνιας, μια απίστευτη κόκκινη που δεν δόθηκε στον Μπαράλες και στο δεύτερο μέρος ίσως κερδίσαμε μόνο δυο φάουλ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή