Λουτσέσκου: «Όλη η χρονιά, κάθε παιχνίδι, ήταν για εμάς σαν τελικός»

Print Friendly, PDF & Email

Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και για τον στόχο του αήττητου πρωταθλήματος, μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρχικά σημείωσε ότι: «Δεν μπορώ να πω ότι θέλαμε να παίξουμε με αυτόν τον τρόπο σήμερα, αλλά μπορούμε να παίξουμε και με αυτόν τον τρόπο. Ετοιμαστήκαμε για να παίξουμε με τον τρόπο που παίζουμε συνήθως, αλλά η έλλειψη πνευματικής ενέργειας δεν βοήθησε. Ξέραμε πόσο σημαντικό είναι να προκριθούμε στον τελικό και να κατακτήσουμε κι αυτό το Κύπελλο».

Ερωτηθείς για την επιλογή ο Κρέσπο να παίξει στα αριστερά:«Ξέραμε πολύ καλά τι έχουμε μπροστά μας και θέλαμε την πρόκριση. Ο Γιαννούλης θέλει περισσότερες μέρες για να αποκατασταθεί πλήρως μετά από ένα παιχνίδι. Με τον Κρέσπο, τον Βαρέλα και τον Ίνγκασον είχαμε την πνευματική ισορροπία που θέλαμε. Αλλά είχαμε και ύψος στις στημένες φάσεις. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα αυτά, πήραμε αυτές τις αποφάσεις».

Αναφορικά με τους τρεις… τελικούς που είχε μπροστά του ο ΠΑΟΚ: «Είναι προφανές ότι θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Όλη η χρονιά, κάθε παιχνίδι, ήταν για εμάς σαν τελικός. Φτάσαμε σε αυτή την απίστευτη κατάκτηση του τίτλου μετά από τόσα χρόνια, αλλά και σε έναν ακόμη τελικό του Κυπέλλου».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή