Μάνταλος: “Αναστήσαμε τον πεθαμένο” – Κωστένογλου: “Μεγάλη σφαλιάρα”

Print Friendly, PDF & Email

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, μετά την ήττα με ανατροπή από τον Παναθηναϊκό μίλησε με σκληρή γλώσσα τονίζοντας πως η Ένωση ανέστησε τον πεθαμένο Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Πέτρος Μάνταλος στην κάμερα της Nova:

«Είμαι εδώ επειδή πρέπει δεν υπάρχει διάθεση για λόγια, δεν μπορούμε να πούμε κάτι δεν είναι ώρα για αυτό. Πρέπει να απολογηθούμε στον κόσμο μας που ήταν, είναι και θα είναι κοντά μας, δεν μπορώ να το πιστέψω.

Νομίζω ότι το παιχνίδι χάθηκε από εμάς και όχι από τον Παναθηναϊκό. Ο εγωισμός μας δεν μας άφησε να κάνουμε το 3-0 και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με όλο τον σεβασμό στον Παναθηναϊκό νιώθω πως σήμερα αναστήσαμε τον πεθαμένο».

Από την πλευρά του ο Νίκος Κωστένογλου έκανε λόγο για ένα απίστευτο αποτέλεσμα, μία μεγάλη σφαλιάρα και επικαλέστηκε το ψυχικό σθένος που πρέπει να επιδείξουν οι παίκτες του στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Σε ένα παιχνίδι που είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Προηγήθηκαμε στο ημίχρονο 0-2. Είχαμε μια αναγκαστική αλλαγή του Κρίστιτσιτς. Γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε επιλογές παικτών άλλες γιατί είχαμε δυο ακραία μπακ, δυο ακραίους επιθετικούς κι έναν φορ στον πάγκο. Είχαμε ελλείψεις. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες για να κάνουμε το 0-3 και το 0-4. Ήμασταν επιπόλαιοι. Οπως συμβαίνει στη ζωή, βγήκε στο ποδόσφαιρο. Φάγαμε μια μεγάλη σφαλιάρα. Μεγάλο δίδαγμα. Μείωσε ο Παναθηναϊκός και μετά χάσαμε τελείως την ισορροπία του παιχνιδιού.

Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές στον άξονα. Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την αριστερή πτέρυγα. Στον άξονα δεν είχαμε επιλογή. Όταν μείωσε ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει. Κάναμε μέχρι εκείνο το διάστημα τις περισσότερες τελικές που έχει κάνει η ΑΕΚ σε ντέρμπι και είχαμε και την ευκαιρία με τον Γιακουμάκη.

Στο τέλος χάσαμε ένα απίστευτο ματς. Πρέπει να διδαχθούμε, να σιωπήσουμε. Να ταπεινωθούμε γιατί το χρειαζόμαστε. Επιβάλλεται να συνεχίσουμε όμως. Να συλλέξουμε τα κομμάτια μας. Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να συνεχίσουμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Πολλές φορές μια ήττα έρχεται με άσχημο τρόπο, αλλά ίσως είναι μια αρχή για να διδαχθούμε για το μέλλον. Θα πρέπει να αντέξουμε αυτή τη σφαλιάρα. Είναι πρωτόγνωρο και για εμένα όσο βρίσκομαι στους πάγκους. Δεν μου έχει ξανασυμβεί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτοί που έχουν ψυχικό σθένος, προχωράνε…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή