«Μέχρι τις 15/9 κλείνει στην ΕΡΤ η Football League, το αργότερο 30/9 η έναρξη»

Print Friendly, PDF & Email

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, βρέθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο Αίγιο με αφορμή τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες και στο περιθώριο της εκδήλωσης μιλώντας στον «Κόσμο της Πάτρας» αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Βασιλειάδης αφού άφησε αιχμές και πάλι για τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδα Λεουτσάκο, για τον τρόπο που χειρίζεται τα σοβαρά θέματα της κατηγορίας τόνισε:

«Θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση για όλα τα θέματα και στην Football League. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχουμε οριστικοποιήσει με την ΕΡΤ όλα τα θέματα που αφορούν την κατηγορία. Είμαστε σε μια νέα διαπραγμάτευση αυτές τις ημέρες ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και για την Football League».

Και ερωτηθείς αν βλέπει καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος και πότε υπολογίζει ότι θα ξεκινήσει, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος. Αν προκύψει πιστεύω ότι θα είναι μόνο για μια εβδομάδα και το αργότερο στις 30 Σεπτεμβρίου θα έχουμε έναρξη και στο πρωτάθλημα της Football League».

Πηγή: sportfmpatras.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή