Μαλεζάνι: «Είχα μιλήσει με την ΕΠΟ για να αναλάβω την εθνική Ελλάδος»

Print Friendly, PDF & Email

Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό Sky Sports και μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ότι είχε επαφές και με την ΕΠΟ για να αναλάβει την Εθνική Ομάδα πριν μία διετία.

Ο εκρηκτικός Ιταλός προπονητής, που απέχει πάντως από τους πάγκους εδώ και τέσσερα χρόνια μίλησε και για το πάθος του για το κρασί, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι μέθυσος, όπως τον αποκαλούν πολλοί.

«Φτιάχνω κρασί και όλοι με αποκαλούν μεθύστακα ή επειδή είπα δύο – τρεις αθυρόστομες κουβέντες με αυθεντικό τρόπο, επειδή έτσι είμαι εγώ. Είναι ψέματα όλα αυτά, μάλιστα έχουν περάσει πολλοί μήνες που δεν έχω πιει ούτε ένα ποτήρι. Είχε κυκλοφορήσει μία φωτογραφία μου με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι όπου φαινόμουν ως μεθύστακας, όμως η αλήθεια είναι πως τότε ήμουν πολύ άσχημα. Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά λόγω ενός προβλήματος με το θυρεοειδή που με ανάγκαζε να καταναλώνω κορτιζόνη κάθε ημέρα.

Είχα ζητήσει να μην βγει εκείνη η φωτογραφία, όμως δεν με άκουσαν και τη δημοσίευσαν. Έπειτα είχαν δημιουργήσει πάρα πολλά ψεύτικα προφίλ με το όνομά μου, όμως εγώ δεν είχα κανέναν λογαριασμό. Φανταστείτε πως δεν έχω ούτε WhatsApp», είπε ο Μαλεζάνι και συνέχισε αναφερόμενος στην επικοινωνία που είχε με την ΕΠΟ:

«Μετά από 23 χρόνια σε πάγκους συλλόγων θα μου άρεσε να δουλέψω με μία εθνική ομάδα. Είχα μιλήσει πριν δύο χρόνια με την ελληνική ομοσπονδία για παράδειγμα, αλλά έπειτα δεν έγινε κάτι».

Αποτέλεσμα εικόνας για malesani

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here