Μεγάλη ανταπόκριση στο φιλικό της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ με τη Δαμάστα

Print Friendly, PDF & Email

Η Μικτή Νέων ΕΠΣ Ηρακλείου και το σωματείο της Δαμάστας μοίρασαν ανθρωπιά το βράδυ της Τετάρτης (27/12), στο μεταξύ τους φιλικό που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας, που έγινε με πρωτοβουλία της Δαμάστας, γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση και συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα διατεθούν τις επόμενες ημέρες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μαλεβιζίου, στα συσσίτια Ενορίας Αγίας Τριάδας Ηρακλείου και στο ίδρυμα Ιεράς Μονής Παναγίας Καλυβιανής στη Μεσαρά.

Πριν το παιχνίδι οι παράγοντες της τοπικής Ένωσης και της Δαμάστας μοίρασαν συμβολικά δώρα και λουλούδια στους ποδοσφαιριστές. Και μπορεί στο αγωνιστικό μέρος η Δαμάστα να επικράτησε 2-1 όμως ήταν ένα παιχνίδι που σίγουρα μεγάλοι νικητές ήταν η ανθρωπιά και η αγάπη αυτές τις Άγιες Ημέρες…

Διαιτητές του φιλικού ήταν οι Θεοδόσης Αδαμάκης, Χρυσούλα Τουρλουκάκη, Κώστας Μάτσας και Γιάννης Μαυρουδής, προσφέροντας κι εκείνοι αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, όπως και ο γιατρός αγώνα, Γιάννης Σαριδάκης.

Πηγή: cretalive.gr