Μεταμεσονύχτιο θρίλερ και πιέσεις στον Βασιλειάδη για παράκαμψη του νόμου!

Print Friendly, PDF & Email

Έντονες πιέσεις από τις δύο ΠΑΕ που μετέχουν στον τελικό κυπέλλου και την ΕΠΟ, ασκούνται προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, ώστε να παρακάμψει το νόμο και να μην προχωρήσει στην αναβολή του τελικού, παρότι δεν τηρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις της υπουργικής απόφασης που αφορά στη λειτουργία του ονομαστικού και αριθμημένου εισιτήριου.

Γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, από τη ΓΓΑ διέρρευσε ότι γίνεται έκτακτη σύσκεψη και είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η αναβολή του τελικού λόγω των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που με ευθύνη της ΕΠΟ κυκλοφόρησαν.

Μάλιστα η ΕΠΟ, μόλις έγιναν γνωστές οι προθέσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, έσπευσε με ανακοίνωσή της να προλάβει τις εξελίξεις λέγοντας ότι θα αριθμήσει την Παρασκευή 5/5 τα καθίσματα του Πανθεσσαλικού και να κατηγορήσει την αστυνομία για ένα θέμα, αυτό της αρίθμησης των εισιτηρίων, που βάσει νόμου αποτελεί δική της αρμοδιότητα.

Οι πιέσεις που ασκήθηκαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες είχαν ως αποτέλεσμα η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση από τη ΓΓΑ για αναβολή του τελικού να μην βγει και ο υφυπουργός Αθλητισμού να συζητά όλα τα ενδεχόμενα με τα ενδιαφερόμενα μέρη μέχρι τα ξημερώματα…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή