Με Ζαγοράκη και Διακοφώτη η κοπή της πίτας των προπονητών ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και του προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτη Διακοφώτη, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Ε.Ε. του συνδέσμου μας επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της, στα μέλη μας που παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας μας.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτη Διακοφώτη, τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Θοδωρή Ζαγοράκη, τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Δωδεκανήσου Νίκο Χρυσανθή και τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ Χρυσόστομο Ψέλλα, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που με τα δώρα τους συνέβαλαν στην εκδήλωσή μας και είναι οι παρακάτω:

Βεργωτής Μιχάλης (ρολόι-κόσμημα-δώρο), Τύρελης Γιώργος (μπουτίκ Vero), Χατζησταμάτης Γιάννης (αθλητικά είδη), Παπασταμάτης Κλεάνθης (Palais de sports), Γιαννουκάς Τάσος (επισκευές κινητών-υπολογιστών-τάμπλετ), Σαρικάς Γιώργος (λιπαντικά shell-motul-aral-silkolene), Διακοφώτης Παναγιώτης (Vodafone).

Ακόμη ευχαριστούμε τη διεύθυνση του Daily Café για την άψογη εξυπηρέτηση και τα υπέροχα εδέσματα που ετοίμασε για την εκδήλωσή μας».