Με Νικολακόπουλο η πρώτη εκπαιδευτική συγκέντρωση στην ΕΠΣ Πειραιά για το 2019

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία του παρατηρητή Super League, Θάνου Νικολακόπουλου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκπαιδευτική συγκέντρωση για το 2019 στην ΕΠΣ Πειραιά, στην οποία συμμετείχαν 92 αξιολογημένοι διαιτητές.

Η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Πειραιά:

“Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι την περασμένη Δευτέρα 14-1-2019 και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα που χρησιμοποιείται για τις εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις των διαιτητών της δυνάμεως της ΕΠΣ Πειραιά, αυτή του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιώς, οδός Γούναρη 31-33, η πρώτη για τη νέα σεζόν προγραμματισθείσα εβδομαδιαία εκπαιδευτική συγκέντρωση των διαιτητών της ΕΠΣ Πειραιά.

Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της ΕΔ/ΕΠΣΠ, εξασφάλισε αρμοδίως, κατά την προβλεπόμενη διαδικασία, την παρουσία του Εθνικού Εκπαιδευτή, Παρατηρητή Διαιτησίας super league και Περιφερειάρχη της 6ης Περιφέρειας, κ. Νικολακόπουλου Αθανάσιου, της ΕΠΣΑ, που ορίστηκε αρμοδίως, ο οποίος και παρουσίασε το «σπουδαίας σημασίας» εκπαιδευτικό μάθημα, που απέστειλε η Διεύθυνση Ακαδημίας Διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ «Προφανής – Υποσχόμενη ευκαιρία» .

Η παρουσίαση ανήκει στο νέο εκπαιδευτικό κύκλο των σύγχρονων εκπαιδευτικών μαθημάτων, που αποστέλλει εβδομαδιαίως, από την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η Διεύθυνση Ακαδημίας Διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ και έγινε με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας και διαδραστικό τρόπο παρουσίασης και διήρκησε δύο περίπου ώρες, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν 92 διαιτητές (αξιολογημένοι και μη) της ΕΠΣ. Πειραιά καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των πιστοποιημένων Παρατηρητών και Εκπαιδευτών (Εθνικών και Τοπικών) της Ένωσής μας.

Η εκπαιδευτική δράση της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης θα εξακολουθήσει να παίρνει και άλλες πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή