Νεϊμάρ: Μετά την καταγγελία μοντέλου για βιασμό κυκλοφόρησε και βίντεο ντοκουμέντο

Print Friendly, PDF & Email

Οι μπελάδες δεν έχουν σταματημό για τον Νεϊμάρ καθώς λίγο μετά την καταγγελία μοντέλου εις βάρος του για βιασμό, κυκλοφόρησε video με καυγά του ζευγαριού σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η Najila Trindade Mendes de Souza όχι μόνο προχώρησε σε καταγγελία κατά του Νεϊμάρ για βιασμό αλλά έδωσε και τηλεοπτική συνέντευξη όπου έδωσε για πρώτη φορά λεπτομέρειες για το τι συνέβη με τον 27χρονο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε αυτήν αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δέχτηκε επίθεση μαζί με βιασμό ενώ παράλληλα με την αποκαλυπτική της συνέντευξη κυκλοφόρησε και video από τον βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό “Record TV”, διάρκειας ενός λεπτού και μερικών δευτερολέπτων, όπου παρουσιάζει εικόνα και ήχο από το τι συνέβη σε ξενοδοχείο του Παρισιού μεταξύ των δύο.

Σε αυτό εμφανίζεται ο Νεϊμάρ να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και το μοντέλο είναι μαζί του, για να σηκωθεί κατόπιν όρθια και να αρχίζει να τον χτυπάει φωνάζοντας: “Θα σε χτυπήσω επειδή με χτύπησες χτες και με άφησες εδώ μόνη”.

Στη συνέχεια ο Νεϊμάρ σηκώνεται για να απαντήσει, με τον πατέρα του να βλέπει το video και να παίρνει τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό για να υποστηρίζει πως το υλικό αυτό αποδεικνύει την αθωότητα του γιου του.
“Δεν γίνεται να μην υπερασπιστώ το γιο μου. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μοντάζ στο video. Το μόνο που δείχνει το video είναι πως ο Νεϊμάρ δέχτηκε επίθεση από αυτή τη γυναίκα.

Του επιτίθεται επιδιώκοντας να τον προκαλέσει για να απαντήσει αλλά γίνεται αντιληπτό πως όλο αυτό ήταν μοντάζ. Η αστυνομία αναζητεί ήδη ολόκληρο το video και εκεί θα βρει τις εικόνες που ψάχνει”.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή