Με τον Σάντος στον πάγκο η Πορτογαλία στον αγώνα με τους Έλληνες Legends 2004

Print Friendly, PDF & Email
Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι ενημέρωσε επισήμως πως δεν θα καταφέρει να φύγει από την Βραζιλία για το φιλικό, έτσι στον πάγκο των Πορτογάλων θα είναι ο Φερνάντο Σάντος!

Την Πέμπτη στις 4 Ιουλίου στο γήπεδο της Ριζούπολης οι Legends 2004 θα αντιμετωπίσουν τους Portugal Legends.

Ανήμερα της επετείου του μεγάλου τελικού, όλοι οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, υπό την καθοδήγηση του Ότο Ρεχάγκελ, θα βρίσκονται στο γήπεδο της Ριζούπολης για να αντιμετωπίσουν τους θρύλους της Πορτογαλίας, για καλό σκοπό.

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Champions For Life, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάζει τους Νικοπολίδη, Σεϊταρίδη, Δέλλα, Κατσουράνη, Χαριστέα, Καραγκούνη, και όλους τους Πρωταθλητές Ευρώπης 2004, σε μια μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά, απέναντι στους Portugal Legends των Vitor BaiaDecoRicardoCarvalhoFernando CoutoSimao Sabrosa!

Ο τεχνικός της τότε ομάδας της Πορτογαλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, δεν θα βρίσκεται στο φιλικό και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να απευθυνθούν στο νυν τεχνικό της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

Ο Φερνάντο Σάντος αποδέχτηκε την πρόσκληση που του έγινε και θα είναι αυτός που θα κατευθύνει την πορτογαλική ομάδα από την άκρη του πάγκου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή