Μουρτζίλας: Υπερήφανος για την επιλογή των Καραντώνη, Μαλουτά στη Super League 1

Print Friendly, PDF & Email

Τους λόγους για τους οποίους αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Στέργιος Μουρτζίλας. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας συνεχάρη τους τοπικούς διαιτητές που κατάφεραν να αξιολογηθούν από την ΕΠΟ και να δούνε τα ονόματά τους να φιγουράρουν στις κορυφαίες κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του: «Αισθάνομαι περήφανος για την επιλογή από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, του Δημήτρη Καραντώνη, ο οποίος επιστρέφει στα γνώριμα του μονοπάτια της Super League. Το ίδιο και για τον Δημήτρη Μαλούτα που για πρώτη φορά στην καριέρα του θα διαιτητεύσει αγώνες της μεγαλύτερης επαγγελματικής κατηγορίας του ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Επίσης συγχαίρω τον Γιάννη Καραγκιζόπουλο, που επελέγη ως βοηθός διαιτητής της Super League, τον Γιώργο Μελιτζανίδη, που θα διαιτητεύσει στην football league, τους βοηθούς διαιτητές της κατηγορίας, Κώστα Γιάντση, Θανάση Παπαδάκη και Γιώργο Χριστοδούλου, τον Χρήστο Παυλίδη, διαιτητή 3ης κατηγορίας και τους βοηθούς διαιτητές, Θανάση Νησελίτη και Κώστα Πίτο. Κλείνω με τους παρατηρητές διαιτησίας 3ης κατηγορίας, Τάσο Χριστοδούλου και Χαράλαμπο Σελεμίδη.

Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Ημαθίας και της Επιτροπής Διαιτησίας αγωνίζονται για την προαγωγή του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας του τόπου μας, μένοντας προσηλωμένοι στον ένα και μοναδικό μας στόχο. Το ευ αγωνίζεσθαι».

Πηγή: veriotis.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή