Μπασινάς: "Ωραία, ας αλλάξουμε προπονητή. Νομίζετε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι;"

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, Αγ. Μπασινάς, μιλώντας μετά την ήττα της Εθνικής από την Αρμενία με 3-2 στο ΟΑΚΑ, είπε ότι δεν θα αλλάξει κάτι αν φύγει ο προπονητής και έστειλε μήνυμα τονίζοντας: «Όποιος δεν θέλει, δεν μπορεί να είναι στην Εθνική»

Αρχικά είπε: «Όταν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, δεν μπορεί να κάνει κάτι οποιοσδήποτε προπονητής. Είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης, είναι λάθος η προσέγγιση του παιχνιδιού μέχρι να φάμε το γκολ αρχίζουμε και παίζουμε. Σας μιλάω ειλικρινά υπάρχει μέλλον, γιατί υπάρχουν παιδιά τα οποία θέλουν να δώσουν τα πάντα για την Εθνική. Παιδιά, όποιος θέλει. Όποιος δεν θέλει, δεν μπορεί να είναι στην Εθνική».

– Υπάρχουν παιδιά που δεν θέλουν να δώσουν τα πάντα;

«Αυτό θα φανεί. Άλλο είναι αυτό. Όποιος θέλει. Η εθνική δεν είναι πουθενά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αν κάτσουμε να ακούμε τις κάθε δηλώσεις των ποδοσφαιριστών για το τι πρέπει να αλλάξει και το τι πρέπει να γίνει… Τέσσερα χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα. Ποια είναι η αλλαγή; Να αλλάξουμε προπονητή; Ωραία, ας αλλάξουμε προπονητή. Νομίζετε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι;».

– Είναι δηλαδή οι παίκτες το πρόβλημα;

«Όχι, το πρόβλημα είναι η προσέγγιση στα παιχνίδια. Να πάμε ομαδικά και να έχουμε αυτοσυγκέντρωση. Δεν είναι θέμα παικτών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here