Μπουκώρος: «Από τις πολλές παράγκες το Υπουργείο έχει κάνει πολυκατοικία»

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίζεται στη Βουλή η έντονη αντιπαράθεση για την τροπολογία που κατάθεσε το υφυπουργείο Αθλητισμού για την αναδιάρθρωση στο ποδόσφαιρο.

Για ψηφοθηρία κατηγόρησε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Πετρος Κωνσταντινέας τους βουλευτές της ΝΔ που εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την τροπολογία Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση. Αιχμηρή η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ στο νομό Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος, που έκανε λόγο για «παράγκες»!

Μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Μεσσηνίας είπε: «Για ψηφοθηρικούς λόγους, για τις ομάδες, αντιδράει ο κ. Μπουκώρος. Ακούσαμε διάφορα, όμως όλα ήταν γνωστά από τον περασμένο Αύγουστο. Δεν θα ξεκίναγε το πρωτάθλημα, το γνώριζαν οι ομάδες. Πρέπει να ξέρουμε τι λέμε εδώ. Κανένας ποδοσφαιρικός φορέας δεν είναι αντίθετος. Η ανικανότητα των παραγόντων έφτασε το ποδόσφαιρο εδώ που είναι σήμερα»

Κατόπιν πήρε τον λόγο ο κ. Μπουκώρος: «Δεν είναι ψηφοθηρικές οι αντιδράσεις μας. Εχουμε αντιρρήσεις για το πότε κατατέθηκε η τροπολογία στη Βουλή. Αφήσατε να τελειώσουν τα πρωταθλήματα και να είναι γνωστό ποιοι ανεβαίνουν και ποιοι πέφτουν. Πρόκειται για κακή νομοθέτηση που υποκρύπτει σκοπιμότητα. Σας επιστρέφω τις κατηγορίες. Το συγκεκριμένο Υπουργείο από τις πολλές παράγκες έχει κάνει πολυκατοικία. Κατόρθωσε το Υπουργείο να γίνουν επεισόδια σε αγώνα χωρίς φιλάθλους».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή