Μπουρνούς: “Η κυβέρνηση ικανοποιεί γραμμάτια προκαλώντας χάος στο ποδόσφαιρο”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Τομεάρχης Αθλητισμούς της ΚΟ και Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπουρνούς προχώρησε σε δήλωση αναφορικά με τους τελευταίους χειρισμούς της κυβέρνησης στα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως με τις κινήσεις της προκαλεί χάος!

Αναλυτικά:

«Οι αλλοπρόσαλλοι χειρισμοί της ελληνικής κυβέρνησης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται και σε διεθνές επίπεδο. Κι αυτά έπειτα από μια επαίσχυντη τροπολογία, η οποία ούτως ή άλλως βρίσκεται στον αέρα, αφού δεν υπερισχύει του πειθαρχικού πλαισίου της ΕΠΟ και άλλωστε καταδικάστηκε και από όλες τις πλευρές.

Μετά την εξαφάνιση και τη μετατροπή του Υφυπουργού Αθλητισμού σε Υφυπουργό Άνευ Χαρτοφυλακίου, αφού αποκλείστηκε από τις συναντήσεις της κυβέρνησης με τις διεθνείς ομοσπονδίες, ο κ. Γεραπετρίτης γύρισε με άδειο καλάθι από την Ελβετία και προσπαθεί τώρα να το γεμίσει με άστοχες δηλώσεις και με εξαγγελίες για ακόμα πιο αλλοπρόσαλλους χειρισμούς στη συνέχεια.

Φαίνεται πως η κυβέρνηση βρίσκεται ενώπιον γραμματίων που λήγουν και στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των κατόχων τους μετεκλογικά, προβαίνει στη μια άστοχη κίνηση μετά την άλλη, προκαλώντας χάος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή, συνειδητοποιώντας το αδιέξοδο στο οποίο έχει φέρει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, προσπαθεί να διώξει την ευθύνη από πάνω της.

Αυτή δεν είναι μια υπεύθυνη στάση και σε κάθε περίπτωση δεν οδηγεί στην εξομάλυνση της κατάστασης».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή