Μπουχλαριώτης: H πανελλαδική ποδοσφαιρική οικογένεια είναι ενιαία και ευαισθητοποιημένη”

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωσή του, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας, Μπουχλαριώτης Δημήτριος, ευχαρίστησε όλες τις Ενώσεις που στάθηκαν στο πλευρό του 15χρονου ποδοσφαιριστή της Πελασγώτιδας, Μπάσιο Χρήστο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά λόγω κεραυνού και νοσηλευόταν στην Εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μπουχλαριώτης “η πανελλαδική ποδοσφαιρική οικογένεια απέδειξε περίτρανα ότι είναι μία, ενιαία και πάντα ευαισθητοποιημένη σε αντίστοιχα περιστατικά”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης Δημήτριος θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά όλες τις Ενώσεις για τη στήριξή τους στον ποδοσφαιριστή του σωματείου της Πελασγιώτιδας Μπάσιο Χρήστο.

Κατά τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου 2018, ο 15χρονος ποδοσφαιριστής τραυματίσθηκε σοβαρά λόγω κεραυνού ενώ λάμβανε μέρος στην προπόνηση της ομάδας του και επί τετράμηνο νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Μετά την ολοκλήρωση της νοσηλείας του εκεί, κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης προκειμένου να έχει καλύτερη προοπτική μερικής έστω θεραπείας του.

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση που πραγματοποίησε η ΕΠΣΝΛ προς όλες τις Ενώσεις, η πανελλαδική ποδοσφαιρική οικογένεια απέδειξε περίτρανα ότι είναι μία, ενιαία και πάντα ευαισθητοποιημένη σε αντίστοιχα περιστατικά.

Η συγκεκριμένη κίνηση για οικονομική βοήθεια των Ενώσεων ήταν μεγίστης σημασίας καθώς η νοσηλεία είναι εξαιρετικά δαπανηρή και η οικογένεια δεν δύναται να καλύψει μόνη της το ποσό αυτό.

Είναι δε συγκινητική η άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση από την πλευρά των ΕΠΣ της χώρας, που – πέρα από τη διαρκή ενημέρωσή τους για την πορεία της υγείας του τραυματισθέντος ποδοσφαιριστή – συνεχίζουν να ενισχύουν στον βαθμό των δυνατοτήτων τους την θεάρεστη αυτή προσπάθεια.

Όπως δε αποδεικνύεται και με αυτή την αφορμή, η ανθρώπινη ευαισθησία δεν τελειώνει ποτέ…

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας

Μπουχλαριώτης Δημήτριος”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή