Μυροφορίδης: «Να μην καταθέσει εγγυητική ο Ηρακλής και να μην κατέβει στο πρωτάθλημα»

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Παύλος Μυροφορίδης, φιλοξενήθηκε στον αέρα του «Μetropolis 95,5» και αναφέρθηκε στα εμπόδια που συναντάει ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Τομ Παπαδόπουλος, λόγω των χρεών προηγούμενων διοικήσεων, εκφράζοντας μάλιστα την άποψη να μην καταθέσει εγγυητική η ομάδα την Πέμπτη στην ΕΕΑ!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή ξεκίνησε λέγοντας: «Στην Ελλάδα αν βρούμε παπά θάβουμε και τους ζωντανούς, αυτή είναι η αρχή».

Και στη συνέχεια ξέσπασε λέγοντα: «Θα σκάσω, πρώτη Αυγούστου ήρθα στον Ηρακλή και ήταν χαμένα τα λεφτά όλου του κόσμου δεν θα έπαιζε ποτέ ο Ηρακλής στην Football League και όποιος θέλει να πει κάτι άλλο κοιμάται όρθιος, δεν θα έπαιζε ποτέ ούτε σε δύο ζωές και σε ενάμισι μήνα βρέθηκαν τα πάντα. Ποδοσφαιριστές που τους ζηλεύουν όλοι οι προπονητές με πρωταθλήματα, μεγαλομέτοχος να δώσει υγεία. Κάποια πράγματα είπαν ότι θα πάρουν καιρό για να γίνουν».

Αναφέρθηκε στα χρήματα που οφείλει η ΠΑΕ του Παπαθανασάκη: «Δεν είπαμε να χάσει κανένας τα χρήματα του, ο Τομ Παπαδόπουλους έχει 29 μέρες στον Ηρακλή και πέσαν όλοι να τον φάνε. Μας έχουν σταματήσει, μας έχουν διακόψει, έχει γίνει διακοπή του λογαριασμού της ομάδας για οφειλές του Παπαθανασάκη, δηλαδή ο Παπαθανασάκης ο τενεκές ο ξεγάνοτος που χρωστούσε σε όλη την Ελλάδα, εμφανίστηκε ο ένας πίσω από τον άλλον να καταστρέψουν αυτή την προσπάθεια. Καλά κάνουν όλα αυτά τα λεφτά τα χρωστάει ο Παπαθανασάκης. Όταν μια ομάδα μπαίνει σε διαδικασία εκκαθάρισης ότι χρωστάει πρέπει να το δώσει δεν θέλουμε να κοροϊδέψουμε κανένα, απλά πρέπει να γίνονται όλα όπως πρέπει. Εγώ αν ήμουν Παπαδόπουλος με αυτά που γίνονται γύρω μου θα έφευγα».

Μίλησε για το βάρος που κουβαλάει: «Εγώ έχω το μεγαλύτερο βάρος από όλους, εγώ έφερα τον κύριο Παπαδόπουλο να βάλει τα λεφτά του. Εμφανίζεται ο κύριος Στράντζαλης και ζητάει 112.000 €, δεν είναι ο Παπαδόπουλος ο θείος από την Αμερική να μοιράζει λεφτά. Αυτή τη στιγμή μπαίνουμε σε έναν κυκεώνα πραγμάτων που θα έπρεπε να αργήσει, θα έπρεπε η ομάδα να ξεκινήσει να λειτουργήσει».

Συνέχισε λέγοντας: «Φταίει ο κόσμος του Ηρακλή που στο πρώτο φιλικό της ομάδας δεν είχε 10.000 κόσμο για να δούμε πόσοι θα τολμήσουν να μπουν μπροστά σε αυτή την προσπάθεια για να την κόψει».

Αν γνώριζαν από την αρχή τα προβλήματα που θα υπάρχουν: «Όταν ακούγαμε ότι το μετοχικό κεφάλαιο δεν μπορεί να το ακουμπήσει κανένας για έξι μήνες όπως λέγανε οι νομικοί προχωρούσαμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα, αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες αλλά δεν υπάρχει αποτέλεσμα».

Για το ποσό που οφείλει ο Ηρακλής: «Δεν γνωρίζουμε ακόμα το ποσό που χρωστάμε, το οξύμωρο της υπόθεσης είναι άλλο όταν ξεκινούσαμε αυτή την προσπάθεια γνωρίζαμε πως θα χρωστάμε μόνο στους ποδοσφαιριστές. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για ποδοσφαιριστές έρχονται όλοι από γύρω-γύρω και ζητάνε κάτι. Το κακό που έχει γίνει από τον Παπαθανασάκη δεν έχει μέτρο, αλλά εγώ δεν τα έχω με αυτούς καλά κάνουν. Το λάθος το κάνει ο Τομ Παπαδόπουλος που συνεχίζει και βάζει τα λεφτά του. Εδώ είμαστε η καταστροφή του κόσμου, θέλουμε να φέρουμε έναν άνθρωπο να επενδύσει τα λεφτά του και δεν μπορούμε να το προστατέψουμε».

Για τον Τομ Παπαδόπουλο είπε: «Ο Παπαδόπουλος πήρε την ομάδα γνωρίζοντας τον αριθμό τον χρεών και τώρα έχει εκτοξευτεί. Αντί να δώσουμε χρόνο σε αυτή την προσπάθεια πέφτουμε να τον φάμε από την αρχή. Όλοι πρέπει να αξιολογήσουν ότι αν δεν ερχόταν ο Παπαδόπουλος δεν θα έπαιρναν τίποτα και πέφτουν επάνω του να του πιουν του αίμα. Αυτό που με σκάει είναι ο κόσμος του Ηρακλή, δεν γίνεται αυτό το πράγμα να το ζούμε εμείς, έχω τρεις μήνες τώρα που πάω να σκάσω. Αν έβλεπαν πως ο Ηρακλής έχει 10.000 κόσμο στα φιλικά τότε δεν θα μπορούσε κανένας να πάει κόντρα».

Για τις συναλλαγματικές που βρέθηκαν σε χέρια ανθρώπων με τους οποίους είχε επαφές ο Παπαθανασάκης, σχολίασε: «Ο Τομ Παπαδόπουλος τα είχε δει όλα από την αρχή αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Παπαθανασάκης έχει δώσει 400 συναλλαγματικές και έχει ακόμα μια σφραγίδα μαζί του και σφραγίζει και μοιράζει λεφτά ποιος το ξέρει;»

Για το τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει αυτή η κατάσταση στον Ηρακλή: «Υπάρχει κίνδυνος να πάμε την Πέμπτη στην ΕΕΑ για να πάρουμε την πιστοποίηση με 30.000€ την οποία θα την πάρουμε. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι κάθε εβδομάδα θα μπορούν να μας ρίχνουν την εγγυητική. Την Πέμπτη εγώ προτείνω να μην στείλουμε εγγυητική και να μην κατέβει στο πρωτάθλημα ο Ηρακλής».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σχολίασε: «Έχουν βάλει όλα τα καφενεία μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν αφήσει έξω τον Ηρακλή. Έχουν αφήσει έξω τη μάνα των ομάδων της Θεσσαλονίκης. Αλλά αυτοί είμαστε αυτό μας αξίζει. Ο Ηρακλής πουλάει, αλλά το θέμα είναι ένα αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος είναι σοβαρός βάζει δικά του λεφτά, δουλεμένα. Αυτόν τον άνθρωπο προσπαθούν να τον πνίξουν, είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν ποδόσφαιρο. Πάμε να πνίξουμε αυτόν τον άνθρωπο που προσπαθεί να κάνει κάτι καλό».

Κλείνοντας, είπε: «Αυτή τη στιγμή αν δεν προστατευτεί ο Τομ Παπαδόπουλος δεν θα πάρει κανένας τα λεφτά του».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή