“Το PAOK action θα καλύψει τα έξοδα νοσηλείας της πόρτας στο Καραΐσκάκη”

Print Friendly, PDF & Email

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, σχολίασε με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τα όσα ειπώθηκαν στην σημερινή απολογία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το μήνυμα του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Όση αξία είχε για την κοινή γνώμη το βίντεο που έφερε το φως μέρος των επεισοδίων στο Καραΐσκάκη και των επιθέσεων που δέχτηκε η αποστολή, άλλη τόση είχε η επιβεβαίωση πως αυτή η φανέλα δε φοριέται από γατάκια, παρά μόνο από λιοντάρια.

Και για λιγότερο «αγενείς» υποδοχές, έχουμε συνηθίσει αθλητές να τρέχουν πανικόβλητοι στ΄αποδυτήρια, καλύπτοντας το κεφάλι με τα χέρια τους, για να γλυτώσουν.

Οι δικοί μας προχωρούν αγέρωχοι, περνούν δίπλα από τις εστίες της φωτιάς, σα να μη συμβαίνει το παραμικρό.

Αυτό είναι ΠΑΟΚ, όσοι κρύβονται, σέρνονται ή βουτάνε στο χόρτο, είναι επειδή έτσι έμαθαν στην υπόλοιπη ζωή τους. Και στον αγώνα, επαναλαμβάνουν απλά τη συνήθεια.

Ακόμα κι αν οι συγκεκριμένες εικόνες θα ήταν απολύτως ανθρώπινο να γεννήσουν τρόμο, οι δικοί μας στάθηκαν λεβέντικα, αποδεικνύοντας στην πράξη τι σημαίνει να είσαι ΠΑΟΚ.

ΥΓ. ΠΑΟΚ βέβαια σημαίνει και πολλά άλλα, όπως προσφορά σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Μόλις ενημερώθηκα πως το PAOK action, θα καλύψει όλα τα έξοδα νοσηλείας της πόρτας στο Καραΐσκάκη, γιατί ο πόνος υπερβαίνει πάντα τις σωματειακές διαφορές…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή