Μόνος στην τρίτη θέση ο Φωτιάς, σταθερά στην πρώτη δεκάδα ο Ευαγγέλου

Ο Βασίλης Φωτιάς
Print Friendly, PDF & Email

Δικαιωμένη μπορεί να αισθάνεται η ΚΕΔ από την επιλογή της να επαναφέρει στους ορισμούς τον Φωτιά και τον Ευαγγέλου, αφού οι δύο συγκεκριμένοι διαιτητές, σύμφωνα με τις κριτικές του Master REF, απέσπασαν τις καλύτερες βαθμολογίες για την 19η αγωνιστική. Ο μεν Φωτιάς βαθμολογήθηκε με 8,40 από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Ξάνθη – Παναθηναϊκός και πλέον καταλαμβάνει μόνος του την τρίτη θέση, ο δε Ευαγγέλου πήρε 8,30 επίσης από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Ατρόμητος – Βόλος και διατηρήθηκε στην πρώτη δεκάδα.

Αντίθετα, ο Σκουλάς δεν μπόρεσε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Μάλιστα «χάλασε» κι άλλο το μέσο όρο του μετά το 7,50 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για την απόδοσή του στο ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης.

Σταθερά σε καλό επίπεδο οι διαιτησίες του Διαμαντόπουλου, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη πεντάδα μετά και το 8,20 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για το ΑΕΚ – ΑΕΛ.
Μία θέση στη γενική κατάταξη τσίμπησε ο Τζήλος μετά το 8,10 που πήρε από τον Ναούμ Μιντιούρη για το Παναιτωλικός – Λαμία.

Αμετάβλητη η θέση του Κατσικογιάννη μετά το 8,00 που απέσπασε από τον Κώστα Ακρίδα για το Πανιώνιος – ΟΦΗ.

Μία θέση έχασε ο Τζοβάρας που βαθμολογήθηκε με 7,90 από τον Ναούμ Μιντιούρη για την απόδοσή του στο Ολυμπιακός – Αρης.

Σε ό,τι αφορά στην κορυφή, συνεχίζουν χέρι-χέρι Παπαπέτρου και Τσαγκαράκης, οι οποίοι δεν ορίστηκαν ως πρώτοι διαιτητές στην 19η αγωνιστική.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή