Νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για την τηλεοπτική παραγωγή, πάει για την άλλη εβδομάδα το ΔΣ

Print Friendly, PDF & Email

Για την προσεχή εβδομάδα θα μετατεθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, λόγω της νέας πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την παραγωγή αγώνων που απηύθυνε η Λίγκα.

Η Ενωση Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας είχε αρχικά ανακοινώσει ότι θα συνεδριάσει την Πέμπτη (10/10), ωστόσο από την στιγμή που οι ενδιαφερόμενοι δεν πρόλαβαν να καταθέσουν τις προσφορές τους ανακοινώθηκε νέος διαγωνισμός με προθεσμία υποβολής μέχρι τη Δευτέρα (14/10). Αυτό σημαίνει ότι το ΔΣ θα πάει για την ερχόμενη εβδομάδα και ως εκ τούτου δεν υπάρχει περίπτωση να διεξαχθεί η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις εταιρίες τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για υποβολή προσφορών με τεχνικές προδιαγραφές High Definition.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 14η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here