Νέο κρούσμα βίας κατά διαιτητή σε αγώνα της ΕΠΣ Αχαΐας, παίκτης επιτέθηκε σε βοηθό

Print Friendly, PDF & Email

Λίγο καιρό μετά την επίθεση που είχε δεχθεί ο διαιτητής Βαγγέλης Σαφαρίκας στην Ακράτα, την Κυριακή το πρωί (19/1) υπήρξε ακόμα ένα επεισόδιο με θύμα αξιωματούχο της αναμέτρησης, αυτή τη φορά σε παιχνίδι Γ’ Κατηγορίας.

Μετά τη λήξη του ημιχρόνου στο παιχνίδι Ρωμανός – Αστέρας Λεοντίου και ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1, ο α’ βοηθός Δημήτρης Σπυρόπουλος δέχθηκε επίθεση και χτύπημα στο πρόσωπο από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων με αποτέλεσμα ο διαιτητής Ηλίας Αρκουμάνης να διακόψει το παιχνίδι.

Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής αναφέρει τα εξής: «Μετά τη λήξη του ημιχρόνου και κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια έξω από την πόρτα μας ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδας «Ρωμανός», Παναγιωτόπουλος Γρηγόρης, επιτέθηκε αρχικά λεκτικά προς τον α΄ βοηθό λέγοντας «Γ.. τον Χριστό σου» και άλλα. Στην συνέχεια χτυπήθηκε στο πρόσωπο με δύναμη με τα χέρια του. Αφού απομακρύνθηκε, επέστρεψε και επιτέθηκε ξανά στον α΄ βοηθό μου, χτυπώντας τον στο κεφάλι με δύναμη ξανά. Κατόπιν τον απομάκρυναν και συνέχισε να βρίζει τόσο τον βοηθό μου όσο και τον εμένα και τον β΄ βοηθό. Στην συνέχεια μας επιτέθηκαν λεκτικά άνθρωποι του Ρωμανού με πρωτοστάτη τον υπεύθυνο που μας εξόφλησε το εξοδολόγιο. Στη συνέχεια ο παίκτης Σπάθαρης Κωνσταντίνος (11) μας απείλησε λέγοντας πως «Αν καλέσουμε το 100 θα φύγουμε με ασθενοφόρο». Ενώ γράφαμε το φύλλο αγώνος μας φώναξαν δυνατά έξω από την πόρτα μας «πως αν δεν συνεχίσετε το αγώνα, θα φύγετε με ασθενοφόρο». Eγινε κλήση στην άμεση δράση, λόγω των γεγονότων που έλαβαν χώρα και του κόσμου που ήταν απέξω, ώστε να μεταφερθεί με ασφάλεια ο α΄ βοηθός μου στο νοσοκομείο, διότι μετά τα χτήματα που δέχθηκε νιώθει έντονη ζαλάδα από τα χτυπήματα στο κεφάλι για διάγνωση. Επιφυλασσόμαστε για συμπληρωματική δήλωση».

«ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ»
Από την πλευρά του Ρωμανού εκδόθηκε ανακοίνωση για το περιστατικό που αναφέρει τα εξής: «Ζητάμε συγνώμη ως ΔΣ για το ατυχές περιστατικό που έλαβε χώρα στον αγώνα μας με τον Αστέρα Λεοντίου. Ηταν ένα μεμονωμένο γεγονός και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τη φιλοσοφία μας για το ποδόσφαιρο. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και το έχουμε δείξει άλλωστε με τις ενέργειές μας από το ξεκίνημα της σεζόν».

Οι ποδοσφαιριστές του Ρωμανού υποστήριξαν ότι ο βοηθός τους ειρωνεύτηκε με αφορμή ένα πέναλτι.

Πηγή: pelop.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή