”Να είστε σίγουροι μόλις δω την φάση με τον Σεμέδο θα τοποθετηθώ”

Print Friendly, PDF & Email

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου στην φάση με την αποβολή του Ρούμπεν Σεμέδο και δεσμεύτηκε να μιλήσει μόλις δει ακριβώς το τι έγινε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το περιστατικό:

Το καλοκαίρι σας είχαμε ρωτήσει για τον Σεμέδο, πως καταφέρατε να τον φέρετε στον Ολυμπιακό, γιατί η ποιότητά του είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, σε κάποια ματς, όπως με τον Άρη, εμφανίζει μία έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο 20λεπτο, το οποίο μπορεί να δικαιολογηθεί. Σήμερα όμως είδαμε κάτι μετά το παιχνίδι που δεν ήταν ωραίο ως εικόνα. Μιλήσατε μαζί του;
«Νομίζω ότι έχετε δίκιο για τα πρώτα 20 λεπτά στο παιχνίδι με τον Αρη, μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. Για σήμερα δεν έχουμε κανένα παράπονο για την απόδοσή του. Αν θέλετε να μιλήσουμε για την αποβολή του, δεν έχω ακόμα εκτίμηση, δεν έχω δει τι έχει συμβεί. Για την πρώτη κίτρινη κάρτα μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει φάουλ, άρα ούτε κάρτα. Υπάρχουν συζητήσεις που γίνονται με τους παίκτες, οπότε τέτοιους είδους συζητήσεις δεν μπορώ να τις δημοσιοποιήσω. Δεν είδα τη φάση εκείνη τη στιγμή. Δεν έχω κρίση, γιατί δεν έχω δει τι έχει γίνει».

Δεν είναι αδικαιολόγητη η συμπεριφορά του όταν σπρώχνει ένα παιδάκι για να πάρει την μπάλα;
«Όταν το δω με τα μάτια μου, θα τοποθετηθώ. Να είστε σίγουρος ότι μόλις δω τη φάση, θα σας πω».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή