“Να τιμωρηθούν παραδειγματικά τυχόν συκοφάντες που επιχειρούν να μας βλάψουν”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται για τις καταγγελίες Χατζηιωαννίδη και ζητά να τιμωρηθούν τυχόν συκοφάντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ έχει αποτανθεί, μέσω των νομίμων διαδικασιών, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis 95.5” ώστε να εξασφαλίσει τα ηχητικά ντοκουμέντα των τελευταίων ημερών και να προσφύγει στην Δικαιοσύνη, προσδοκώντας να αναδειχθεί η αλήθεια – την οποία εμείς γνωρίζουμε καλύτερα απ’ τον καθένα – και να τιμωρηθούν παραδειγματικά τυχόν συκοφάντες, που επιχειρούν να βλάψουν την προσπάθεια της ομάδας μας και το ποδόσφαιρο, ευρύτερα».

Στο μεταξύ για τις καταγγελίες Χατζηιωαννίδη τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5 και ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μόλις πληροφορήθηκα όσα είπε ζήτησα και έλαβα τα CD της εκπομπής. Η πρώτη μου κίνηση ήταν να δώσω εντολή να κατατεθεί μήνυση εναντίον αυτού του ανθρώπου. Το ότι είναι μέλος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα κάνει πιο σοβαρή την καταγγελία του και τις ευθύνες του».

Για το αν γνωρίζει τους τρεις ανθρώπους που ανέφερε ο Χατζηιωαννίδης: «Δεν γνωρίζω κανέναν Σταμπουλή. Γνωρίζω τον μάνατζερ Λευτέρη Σιδηρόπουλο, ο οποίος είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Σε επικοινωνία μαζί του μου είπε ότι μίλησε με αυτόν τον άνθρωπο και του ανέφερε ζητώντας του συγγνώμη πως δεν εννοούσε αυτόν. Για τον Ηλιάδη που είπε, έχω ακουστά έναν παλιό ποδοσφαιριστή Ηλιάδη. Δεν ξέρω αν αναφέρεται σε αυτόν. Θα υποχρεωθεί να αναφέρει μικρά ονόματα και να δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο. Ετοιμάζεται και μήνυση εναντίον του και όπως μου είπε ο δικηγόρος μου υπάρχει σωρεία αδικημάτων».

Για όσα υποστήριξε περί εντολών στους ποδοσφαιριστές και κατασχέσεις τηλεφώνων: «Δεν υπάρχουν αυτά. Μετά τον αγώνα μπήκα στα αποδυτήρια και έψεξα τους παίκτες διά λόγων. Είναι νέα παιδιά χωρίς εμπειρίες στον χώρο και είχαν απέναντί τους μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Το κατόρθωμα ήταν που προηγείτο ο Απόλλων στο ημίχρονο. Ούτε σαν σκέψη δεν περνά από το μυαλό μου να έχει συμβεί κάτι ύποπτο από τους ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή