Νεκρός βρέθηκε 33χρονος ποδοσφαιριστής στην Ηλεία- Άγνωστα τα αίτια θανάτου

Print Friendly, PDF & Email

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ηλεία στο άκουσμα της είδησης του θανάτου ενός ποδοσφαιριστή που έπαιζε σε ομάδα της περιοχής. 

Σοκαρισμένη είναι η ποδοσφαιρική κοινότητα στην Ηλεία από το τραγικό τέλος που είχε ένας ποδοσφαιριστής που έπαιζε στην περιοχή.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κολώκας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 33 ετών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του από τα μέλη της οικογένειας του. Το προηγούμενο βράδυ διασκέδασε στην συναυλία που έδωσε ο Βασίλης Τερλέγκας στην περιοχή.

Ο 33χρονος ήταν ποδοσφαιριστής του Α.Ο Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας, ενώ διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση στην «καρδιά» της Νέας Φιγαλείας. Ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην περιοχή, η οποία «παρέλυσε» στην τραγική είδηση του θανάτου του. Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν ο Γιώργος Κολώκας ξεκίνησε προετοιμασία με τον Απόλλων, αλλά στη συνέχεια δεν ακολούθησε την ομάδα.

λες οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Νέα Φιγαλεία και τη Φασκομηλιά αναβάλλονται, ενώ οι σύλλογοι, οι φορείς και τα σωματεία της περιοχής εκφράζουν με ανακοινώσεις τους τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που προκάλεσε τον θάνατο του 33χρονου«Φως» στα αίτια του θανάτου του άτυχου νέου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή