Ντου οπαδών του Ηρακλή σε Γραμμένο και Χούμπελ στη Θεσσαλονίκη (video)

Print Friendly, PDF & Email

Oπαδοί του Ηρακλή διέκοψαν τη διεθνή ημερίδα, «Fix The Fixing», με θέμα «την πρόληψη του προκαθορισμού των αποτελεσμάτων αγώνων» που γίνεται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεασσαλονίκη και επιτέθηκαν φραστικά στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευ. Γραμμένο και στον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέμπερτ Χούμπελ, Αμφότεροι ήταν ομιλητές.

«Ρίξατε τον Ηρακλή και μιλάτε για τα στημένα. Δεν ντρέπεστε», φώναζαν οι περίπου 15 – 20 οπαδοί του Ηρακλή, οι οποίοι έβριζαν τόσο τους παριστάμενους όσο και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη!

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο SoccerPlus ότι παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και έσωσαν τον Γραμμένο και τον Χούμπελ από λιντσάρισμα. Ο Γραμμένος μετά την ομιλία του έφυγε από το χώρο του πανεπιστημίου, ενώ ο Χούπμελ αναχώρησε για την Αυστρία.

Η  “Αυτόνομη Θύρα 10”, με μήνυμά της στη σελίδα της στο fb αναφέρει: «Γραμμένε και λοιποί υπάλληλοι της επο, της fifa και της uefa… τη Θεσσαλονίκη θα τη βλέπετε μόνο μέσα από τις σουίτες του μακεδονία παλάς… Περαστικά σας!!!»

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή