Φορτούνης «Ξέσπασα και ήταν λάθος μου, ζητάω συγγνώμη, θα δεχθώ τις συνέπειες»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Κώστας Φορτούνης μετά το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στράφηκε προς τη μαθητική κερκίδα της Ενωσης και όπως φαίνεται στο βίντεο εξύβρισε τους φίλους των γηπεδούχων. Ο άσος του Ολυμπιακού μέσα της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής» ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του, δήλωσε πως δεν ήξερε ότι απευθυνόταν σε μαθητική κερκίδα και υποστήριξε ότι η αντίδρασή του ήταν επακόλουθο των φραστικών επιθέσεων που δέχθηκε εκείνος και οι συμπαίκτες του από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης:

“Καταρχάς ζητάω συγγνώμη, γιατί πάνω στην ένταση είπα κάτι που δεν έπρεπε. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή, πόσο μάλλον όταν βάζεις ένα γκολ που φέρνει την ομάδα κοντά στην νίκη.

Μια νίκη που την θέλαμε πολύ. Προφανώς και δεν ήξερα ότι στην μεριά εκείνης της εξέδρας υπήρχαν μικρά παιδιά και ήταν λάθος μου. Απλά ξέσπασα με αυτό τον τρόπο και παραδέχομαι ότι ήταν λάθος μου. Όμως είναι και λάθος να με χρεώνουν και να λένε ότι γνώριζα και το έκανα επίτηδες. Αν είναι δυνατόν.

Όλοι ξέρουν τον χαρακτήρα μου και ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που θα γνώριζα ότι στο σημείο αυτό είναι μικρά παιδιά και εμείς πρέπει να τους δίνουμε το καλό παράδειγμα. Ακόμα και μεγαλύτεροι σε ηλικία να ήταν πάλι το ίδιο θα έλεγα. Ήταν λάθος μου το παραδέχομαι και θα δεχθώ τις οποιεσδήποτε συνέπειες, γιατί έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.

Το θέμα είναι ότι δεχθήκαμε πολλές φραστικές επιθέσεις από την εξέδρα. Μας έβριζαν συνέχεια και την οικογένειά μου. Τους δικαιολογώ γιατί όταν πονάς, τότε θα βρίζεις και θα αντιδράς με αυτό τον τρόπο. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν κερδίσαμε ένα δικό μας παιχνίδι και δώσαμε δικαιώματα. Όμως δεν σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και θα πάρουν τις απαντήσεις οι αντίπαλοι. Τον Ολυμπιακό μην τον ξεγράφουν.”