Οικονομική βοήθεια σε πυρόπληκτους στο Μάτι από οπαδούς της Κρίσταλ Πάλας!

Print Friendly, PDF & Email

Τη βοήθειά τους σε δύο οικογένειες που επλήγησαν από την πυρκαγιά στο Μάτι προσέφεραν οι οργανωμένοι της Κρίσταλ Πάλας, δίνοντάς τους το ποσό των 700 ευρώ, σε συνεργασία με τους οργανωμένους του Πανιωνίου, με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι.

Αναλυτικά το κείμενο που έστειλαν οι Holmesdale Fanatics στους Πάνθηρες:

«Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς φιλίας μεταξύ των Πανθήρων και των HF (Holmesdale Fanatics) είχαμε τη χαρά να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο σε καταπληκτικές στιγμές, με αποκορύφωμα τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Πανιωνίου και τον τελικό κυπέλλου της Crystal Palace, τεράστια επιτεύγματα για τους δύο συλλόγους.

Όσο φίλοι νιώθουμε στις όμορφες στιγμές, όμως, τόσο υποφέρουμε στα δύσκολα. Στο Λονδίνο αισθανθήκαμε μεγάλη στεναχώρια για τις πυρκαγιές που έπληξαν την Ελλάδα και τον μεγάλο αριθμό θυμάτων και αποφασίσαμε να δράσουμε ώστε να βοηθήσουμε τους καλούς μας φίλους στην Αθήνα με όποιον τρόπο μπορούμε.

Τα χρήματα δεν είναι το παν αλλά ευχόμαστε ότι αυτή η μικρή συνεισφορά θα μπορέσει να βοηθήσει, έστω και στο ελάχιστο, αυτούς που επηρεάστηκαν άμεσα από την καταστροφή.

Τα γνωστά προβλήματα με τον σύνδεσμο μας δεν μας επιτρέπουν να βρισκόμαστε στις εξέδρες κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, όμως στεκόμαστε δυνατοί εκτός γηπέδου και τραγωδίες όπως αυτή στην Ελλάδα καταδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο, ότι η δράση ενός συνδέσμου οργανωμένων οπαδών δεν περιορίζεται στην ημέρα του αγώνα.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον κόσμο των Αθηνών και στα κυανέρυθρα αδέρφια μας στη Νέα Σμύρνη.

HF05 & PANTHERS – ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΕΝΑ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή