Ο Στυλιαράς, τα κορίτσια του Ατρόμητου και οι προστάτες του Μποροβήλου!

Print Friendly, PDF & Email

Η διαιτησία του Στυλιαρά στο Περιστέρι τροφοδότησε ένα γαϊτανάκι ανακοινώσεων και τοποθετήσεων μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητου.

Αρχικά οι Αρκάδες εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας τονίζοντας χαρακτηριστικά:

“Ο Αστέρας σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις εξαγγελίες για κάτι καινούργιο στο ποδόσφαιρο και στη διαιτησία, επέλεξε μέχρι σήμερα να μην τοποθετηθεί δημόσια παρότι αδικήθηκε κατάφωρα στους αγώνες με ΠΑΣ, Λαμία και Ολυμπιακό.

Υπάρχουν όμως προκλητικά διαιτητικά λάθη τα οποία σε εξοργίζουν. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να καυτηριάσουμε το… χοντρό στιλιάρι που έριξε ο “κύριος” Στυλιαράς στην ομάδα μας στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Σε κρίσιμα χρονικά σημεία φρόντισε να αποδεκατίσει τον Αστέρα. Αρχικά απέβαλε εντελώς αναίτια τον Καλτσά με δεύτερη κίτρινη, για φάουλ που έκανε ο Γιαννούλης! Στη δε περίπτωση της αποβολής του Ιγκλέσιας εξάντλησε προκλητικότατα την αυστηρότητά του.

Το… στιλιάρι που έφαγε η ομάδα μας στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν τόσο χοντρό που δυστυχώς θα έχει συνέπειες και στον αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς ο Αστέρας θα στερηθεί δύο βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Καληνύχτα κύριε Στυλιαρά…”.

Η απάντηση του Ατρόμητου

Ο Ατρόμητος απάντησε με δική του ανακοίνωση υποστηρίζοντας από μέρος του ότι οι δύο κόκκινες κατά του Αστέρα Τρίπολης ήταν ορθές:

«Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να έρθουμε σε αντιπαράθεση με το φίλο σωματείο του Αστέρα. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, πετύχαμε μια δικαιότατη νίκη γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα και με 11 προς 11, αλλά και μετά τις δίκαιες αποβολές.

Στη μεν πρώτη αποβολή του Καλτσά υπάρχει διπλό φάουλ, πρώτα από τον Γιαννούλη και ύστερα δυνατό τάκλιν στα πόδια του Κιβρακίδη από τον Καλτσά που προκάλεσε και την πτώση του ποδοσφαιριστή μας.

Όσον αφορά την αποβολή του Ιγκλέσιας, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι έμεινε στο παιχνίδι μέχρι το 60’ λόγω της μεγαλοψυχίας του κύριου ΣΤΥΛΙΑΡΑ που θα έπρεπε να τον αποβάλλει από το πρώτο ημίχρονο λόγω επικίνδυνων φάουλ που έκανε τόσο με τους αγκώνες πάνω στα κεφάλια των Ούμπιδες, Βασιλακάκη όσο και με τα πόδια (καρατιά) πάνω στον Ουάρντα.

Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση τους, την κόσμια συμπεριφορά που επέδειξαν και τους θέλουμε δίπλα μας για τη δύσκολη συνέχεια».

«Τα κορίτσια του Ατρόμητου…»

Η πλευρά του Αστέρα Τρίπολης σήκωσε εκ νέου το γάντι μέσω κύκλων αφήνοντας αιχμές για την επιρροή του Ατρόμητου στην ελληνική διαιτησία:

«Αραγε κάνουν ακόμη κουμάντο στην ελληνική διαιτησία τα κορίτσια του Ατρόμητου;» αναφέρουν χαρακτηριστικά κύκλοι του Αστέρα.

Δήλωση Σπανού

Την… σπόντα του Αστέρα Τρίπολης δεν την άφησε αναπάντητη ο διοικητικός ηγέτης των Περιστεριωτών, Γιώργος Σπανός, ο οποίος με προσωπική του δήλωση άφησε σαφείς αιχμές για τη διοίκηση των Αρκάδων:

«Παρόλο που πιστεύαμε ότι το σωματείο του Αστέρα Τρίπολης ήταν ένα φίλο σωματείο, αναγκαζόμαστε να υπενθυμίσουμε σε κάποιους ότι οι άνθρωποι του Ατρόμητου δεν είχαν ποτέ ρόλο ούτε προστάτες στα θεσμικά κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε αντίθεση με τον Πρόεδρο του Αστέρα, κύριο Μποροβήλο που έχει περάσει τόσο από την ΚΕΔ όσο και από την προεδρία της Superleague.

Με ότι αυτό συνεπάγεται».