Οι διάλογοι της συνάντησης Γραμμένου με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά

Print Friendly, PDF & Email

Έκτακτη συνάντηση μετά το χθεσινό αποτέλεσμα της Εθνικής ομάδας με την Αρμενία είχαν οι ποδοσφαιριστές Παπασταθόπουλος και Μανωλάς με τον πρόεδρο της ΕΠΟ με σκοπό να συζητηθεί το μέλλον της Εθνικής ομάδας.

Όπως μετάφερε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στους συνεργάτες του και στους συμβούλους της ομοσπονδίας, ο Κώστας Μανωλάς παρουσιάστηκε εξοργισμένος, του περιέγραψε μία δραματική κατάσταση στο εσωτερικό της εθνικής ομάδας με ευθύνη του Άγγελου Αναστασιάδη και ουσιαστικά του διεμήνυσε ότι «με αυτόν τον προπονητή καταστρεφόμαστε και εγώ δεν μπορώ να είμαι μέρος αυτής της καταστροφής. Δεν γίνεται να βλέπουμε αυτά τα πράγματα που γίνονται και να μην κάνουμε τίποτα για να αποφύγουμε το ναυάγιο. Εγώ δεν μπορώ να είμαι στην Εθνική όσο υπάρχει εδώ αυτός ο προπονητής».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γραμμένος στους ανθρώπους της ΕΠΟ, ο Παπασταθόπουλος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, ζήτησε από τον Μανωλά να ηρεμήσει, πήρε εκείνος τον λόγο και είπε στον πρόεδρο της ομοσπονδίας να αποφασίσει εκείνος ποιος ή ποιοι ευθύνονται για τα χάλια της Εθνικής και να τους αποπέμψει εδώ και τώρα για να σωθεί ό,τι… σώζεται:

«Πρόεδρε, θα πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας για αυτήν την κατάσταση», είπε ο Σωκράτης στον Γραμμένο και συνέχισε: «Εγώ ανέλαβα δημόσια όλη την ευθύνη από την πλευρά των ποδοσφαιριστών γιατί έτσι έπρεπε να κάνω ως αρχηγός. Αν φταίω εγώ για αυτό το χάλι, αν φταίει ο Μανωλάς, αν φταίει ο Τοροσίδης θα πρέπει να μας στείλεις σπίτι μας. Αν φταίει κάτι άλλο, πρέπει πάλι να πάρεις τις αποφάσεις σου. Όποιος φταίει, να πάει στο σπίτι του. Αν κρίνεις ότι δεν κάνω καλό στην Εθνική ή ότι είμαι εγώ ο υπεύθυνος για αυτήν την εικόνα, να με στείλεις στο σπίτι μου για το καλό της ομάδας. Θα πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας για το καλό της Εθνικής. Πάρε όποια απόφαση κρίνεις σωστή. Δεν πρέπει να αφήσεις να διαλυθεί η Εθνική. Πολλοί ποδοσφαιριστές είναι δυσαρεστημένοι και στενοχωρημένοι με αυτήν την κατάσταση και λένε κι αυτοί ότι κάτι δραστικό πρέπει να γίνει, ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Εσύ, ως πρόεδρος, θα αποφασίσεις τι θα αλλάξει. Αλλά δεν μπορούμε να βρισκόμαστε άλλο σε αυτήν την κατάσταση». Ο Γραμμένος άκουσε όσα είπαν οι δύο ποδοσφαιριστές και τους απάντησε: «Σας άκουσα, θα χρειαστώ 2-3 μέρες για να πάρω τις αποφάσεις μου».

Το ρεπορτάζ λέει ότι οι «πολλοί ποδοσφαιριστές» που ανέφερε ο Σωκράτης στον Γραμμένο είναι πράγματι… πολλοί. Πάρα πολλοί. Και επί της ουσίας λένε τα ίδια (και βαρύτερα) με τον αρχηγό της Εθνικής. Για την ακρίβεια, υπάρχουν αρκετοί που τα λένε και πιο… χύμα, όπως ο Μανωλάς στον Γραμμένο.

Πηγή: sdna

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή