Οι ευχές του Σύνδεσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας στον Τζήλο

Print Friendly, PDF & Email

Ο Σύνδεσμός Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας με ανακοίνωση που έστειλε τις ευχές του στον Λαρισαίο διαιτητή Θανάση Τζήλο με αφορμή την γέννηση των παιδιών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από σήμερα ο διεθνής Λαρισαίος διαιτητής ποδοσφαίρου ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΗΛΟΣ, αφού η σύζυγός του Λένα έφερε στον κόσμο τα πρώτα τους παιδιά, γι΄ αυτό και η χαρά του ζεύγους και των οικείων τους είναι διπλή, αφού, υγιέστατα στον κόσμο ήρθαν δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι (η αναφορά στα φύλα των νεογέννητων γίνεται με τη σειρά… εμφάνισής τους)!

 

Ο Σύνδεσμός Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του, που ένιωθαν και νιώθουν τον Θανάση Τζήλο σαν ένα από τα πλέον καταξιωμένα μέλη του, χάρηκαν όταν αυτός αξιολογήθηκε στην κορυφαία Ελληνική διαιτητική κατηγορία, ένιωσαν ικανοποίηση και υπερηφάνεια όταν στο στήθος του φόρεσε πανάξια το σήμα της FIFA και σήμερα, δικαιολογημένα συμμετέχουν στη νέα μεγάλη και «δίδυμη» χαρά του, για τον νέο κοινωνικό τίτλο που απέκτησε, αυτόν του πατέρα, που ιεραρχικά προηγείται από οποιονδήποτε άλλο στη ζωή του καθενός!

 

Οι ειλικρινείς ευχές όλων μας προς το ευτυχισμένο ζεύγος, τον Θανάση και τη Λένα, για να είναι τα παιδιά τους υγιή, είναι δεδομένες, όπως δεδομένη είναι και η πεποίθηση όλων μας ότι θα αναπτυχθούν και θα γίνουν χρήσιμα για την κοινωνία μας άτομα. Την πεποίθησή μας αυτή τη βασίζουμε στην ποιότητα του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα μεγαλώσουν και την ανατροφή που θα πάρουν μέσα σ΄ αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here