Οι πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής συναντήθηκαν με θέμα την αναδιάρθρωση

Print Friendly, PDF & Email

Κατόπιν πρόσκλησης της διοίκησης του Αιγάλεω συναντήθηκαν στην Αθήνα οι πρόεδροι των πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής, με δύο απ’ αυτούς για συγκοινωνιακούς λόγους να μη δίνουν τελικά το παρών.

Στη συνάντηση των έξι προέδρων συζητήθηκε το θέμα της αναδιάρθρωσης και αποφασίστηκε να ζητήσουν από την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού αναβολή της εφαρμογής της για τη σεζόν 2019-20 και δημιουργία για τη νέα χρονιά μίας Football League, που θα παραμείνει η δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με δύο ομίλους βάσει γεωγραφικών κριτηρίων.

Από κει και πέρα, από κύκλους της διοίκησης του Ολυμπιακού Β. επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει θέμα διαφοροποίησης της στάσης με τις υπόλοιπες ομάδες, που είχαν συγκροτήσει αρχικά ένα μέτωπο 16 συλλόγων κι ότι τώρα το Αιγάλεω επέλεξε να καλέσει σε μία συζήτηση τις πρωταθλήτριες ομάδες, γιατί είναι οι μόνες σίγουρες για την άνοδο.

Μάλιστα θα εκδοθεί ανακοίνωση από το Αιγάλεω, την οποία θα προσυπογράφουν και τα υπόλοιπα σωματεία που εκπροσωπήθηκαν στη συνάντηση. Σ’ αυτήν θα γίνεται σαφές, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν υπάρχει παρέκκλιση από τις θέσεις που εξέφρασαν αρχικά οι 16 ομάδες κι ότι οι πρωταθλήτριες επιμένουν στην ίδια γραμμή. Το κυριότερο όμως σημείο των κοινών αποφάσεων των προέδρων θα είναι η απειλή της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αν δε γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους. Από κει και πέρα, τέθηκε και στο τραπέζι το θέμα της καλύτερης προάσπισης των συμφερόντων τους ως μέλη της ανώτερης κατηγορίας.

Γενικότερα, στον Ολυμπιακό Β. υπάρχει αναμονή για τις εξελίξεις και για τον λόγο ότι αυτές θα επηρεάσουν άμεσα και τον προγραμματισμό της ομάδας και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή