Οι τέσσερις άξονες από το ετήσιο σεμινάριο αδειοδότησης που διοργάνωσε η ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Το ετήσιο σεμινάριο αδειοδότησης, που διοργανώνει η Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με την UEFA πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Μαρτίου στην Αθήνα, με συμμετοχή των ομάδων της Super League και της Football League.

Από την πλευρά της UEFA παρέστησαν οι κ.κ Alex Angelopoulos, Daniele Bernardi και Michel Jacquemoux, ενώ στην έναρξη του σεμιναρίου απεύθυναν χαιρετισμό ο Α’ αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Αστέριος Αντωνίου και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων των FIFA και UEFA κ. Petr Fousek.

Η πρώτη παρουσίαση αφορούσε το οικονομικό γίγνεσθαι στην Ευρώπη, την ανάλυση της πορείας των οικονομικών μεγεθών στην Ελλάδα ανά έτος, καθώς και μια σύγκριση με τα αντίστοιχα οικονομικά μεγέθη σε χώρες που μπορούν να συγκριθούν με την δική μας (πληθυσμός, σύνολο ομάδων κλπ).

Η δεύτερη παρουσίαση αφορούσε τις αλλαγές στην τελευταία έκδοση του Κανονισμού Αδειοδότησης.

Η τρίτη παρουσίαση, του Διευθυντή Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο κ. Γ. Δημητρίου, είχε ως αντικείμενο την ορθή υποβολή των στοιχείων, τον ενδεδειγμένο χειρισμό σε υποθέσεις οφειλών, την ανάλυση των δεδομένων που λαμβάνονται υπόψη αναφορικά με την βιωσιμότητα των ΠΑΕ, μια συνολική απεικόνιση της διαδικασίας αδειοδότησης και των πραγματικών δεδομένων αναφορικά με το Άρθρο 45.

Η τέταρτη παρουσίαση αφορούσε αποκλειστικά το Financial Fair Play και την νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ανάρτηση των οικονομικών στοιχείων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή