Ολόκληρη η έκθεση της αστυνομίας για τα γεγονότα του τελικού

Print Friendly, PDF & Email

Μετά την αναλυτική έκθεση του παρατηρητή του τελικού κυπέλλου, εκδόθηκε η έκθεση της αστυνομίας για τα γεγονότα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Στην έκθεση σημειώνεται πως:
«Σχετικά με τον διαλαμβανόμενο στο θέμα αγώνα ποδοσφαίρου, σας γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, περί ώρα 21:20, άτομα που έφεραν διακριτικά της ΑΕΚ από την κερκίδα P-1, εισήλθαν στον χώρο του κυλικείου των VIP, με σκοπό να κινηθούν προς τους φιλάθλους της ομάδας του ΠΑΟΚ, πλην όμως με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων επέστρεψαν στην κερκίδα τους. Ταυτόχρονα, άτομα που έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ από την κερκίδα P-2, επιχείρησαν να διασπάσουν τον φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να προσεγγίσουν το κυλικείο των VIP για τον ίδιο ως άνω σκοπό, πλην όμως παρεμποδίστηκαν από τις διμοιρίες και παρέμειναν στις κερκίδες τους». 

Παράλληλα γίνεται αναφορά για τρεις συλλήψεις, ενός αλλοδαπού εξωτερικά της περίφραξης πριν την έναρξη του αγώνα και δύο Ελλήνων, ενώ προσήχθησαν ακόμη έξι άτομα τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος τους.

Πηγή:dikografies.blogspot.com/