Οργανωμένοι Ολυμπιακού Βόλου: «Λέμε όχι στην αναδιάρθρωση από φέτος»

Print Friendly, PDF & Email

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys και Malavetas, με την οποία λένε «όχι» στην αναδιάρθρωση που προωθεί ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Αναλυτικά:
“Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό στις 16:00. Φοράμε τα κατακόκκινα μπλουζάκια μας, παίρνουμε τα ερυθρόλευκα κασκόλ μας και δίνουμε παλμό με τα συνθήματα μας στο γήπεδο, για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στους 3 βαθμούς και ακόμα πιο κοντά στον στόχο του πρωταθλήματος και της ανόδου.
Ο σύνδεσμος διαθέτει προς πώληση εισιτήρια των 7€. Ο σύνδεσμος μας θα είναι ανοιχτός Παρασκευή 19:00-21:00 καθώς και την Κυριακή από τις 14:00!
Υ.Γ.1: κ. Βασιλειάδη λέμε όχι στην αναδιάρθρωση από φέτος και θέλουμε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ να παίξει στη Β’ Εθνική, κάτι που δικαιωματικά κέρδισε στον αγωνιστικό χώρο.
Υ.Γ.2: Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει μάθει από πολέμους εναντίον του στο παρελθόν και έχει αποδείξει ότι δε λύγισε στιγμή. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όποιον πολεμάει τον Ολυμπιακό Βόλου πως θα μας βρει εναντίον του, όλους μαζί ενωμένους σαν μια γροθιά… Συνεχίζουμε ενωμένοι όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο μας, και θα μιλήσουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος”.
AUSTRIAN BOYS – MALAVETAS