Οργανωμένοι οπαδοί Ιωνικού: «Παίζουν παιχνίδια πίσω από τις πλάτες μας»

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση, με αφορμή την διαιτησία στο παιχνίδι με το Κερατσίνι, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού.

Σε αυτήν, τονίζουν ότι “γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ‘φίλοι’ και εχθροί παίζουν παιχνίδια πίσω από τις πλάτες μας”, ενώ υπογραμμίζουν ότι “ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε και την θέση της θα πάρει η οργή”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωση μας ότι η κλήρωση των διαιτητών για το παιχνίδι με το Κερατσίνι ήταν ύποπτη και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Ύποπτη και προκλητική σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε να μιλάμε και για αλλοίωση αποτελέσματος.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό την φετινή χρονιά καθώς σε πολλά παιχνίδια ο Ιστορικός Ιωνικός έχει αντιμετωπίσει και ανάλογες καταστάσεις. Δεν είμαστε «χθεσινοί» ούτε πέφτουμε από τα σύννεφα, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι «φίλοι» και εχθροί παίζουν παιχνίδια πίσω από τις πλάτες μας.

Δεν γνωρίζουν όμως ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε και την θέση της θα πάρει η οργή… μια οργή που θα έρθει σαν τσουνάμι  και θα «παρασύρει» όλους τους υπεύθυνους .

Καλούμε λοιπόν τις αρμόδιες αρχές να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να ορίσουν διαιτησία αντάξια που να αρμόζει στην Ιστορία του Ιωνικού.

Καλούμε τους παίχτες μας να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες και να δώσουν όλη τους την ψυχή με σοβαρότητα και πειθαρχεία και να φέρουν 2 Νίκες στα υπόλοιπα 2 παιχνίδια. Αυτή είναι και απαίτηση του κόσμου του Ιωνικού και έχουμε πίστη στους παίκτες μας.

Και τέλος και πιο σημαντικό… το ότι είναι κεκλεισμένων των Θυρών δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει όλοι μας να είμαστε στις 13.00 η ώρα το Σαββάτο στην πλατεία Σπάθα. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΑΠ’ ΕΞΩ….

ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ.

RANGERS EST 1989»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή