Οργισμένη επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα: «Εχω μάθει να είμαι νικητής, δεν ξέρω αν εσείς είστε»

Print Friendly, PDF & Email

Με διάθεση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά τον χαμένο τελικό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και μίλησε σε αυστηρό τόνο προς τους παίκτες της ομάδας.

«Ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας, είμαι εγώ. Εγώ όμως, έχω μάθει και να είμαι νικητής. Δεν ξέρω αν είστε κι εσείς νικητές. Ή αν μπορείτε να γίνετε τέτοιοι. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες» είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Δεν είμαι από αυτούς που θα πουν ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου, όμως κάποια πράγματα, πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε τώρα. Όσοι θέλετε να αποχωρήσετε, είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας προτάσεις στην ομάδα. Όσοι δεν το κάνετε θα προπονήστε μόνοι σας».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προς το παρόν δεν έχει θέσει θέμα αντικατάστασης του προπονητή, Μανόλο Χιμένεθ ή του τεχνικού διευθυντή, Νίκου Λυμπερόπουλου, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί εν όψει του σχεδιασμού της νέας σεζόν. Αλλωστε στην προπόνηση της Τρίτης (14/5), αποχαιρέτισε τους παίκτες και τους εργαζόμενους του προπονητικού κέντρου, ο βοηθός του Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο, ο οποίος επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο της Ισπανίας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή