«Οριακά οφσάιντ το δεύτερο γκολ του ΟΣΦΠ, κακώς έμεινε με δέκα ο Παναιτωλικός»

Print Friendly, PDF & Email

Λανθασμένα άφησε ο Κουμπαράκης με δέκα παίκτες τον Παναιτωλικό στο 2-1 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, σύμφωνα με τον κριτή του Master REF, Κώστα Ακρίδα. Οριακό, αλλά οφσάιντ το δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων», που έχασε ο πρώτος βοηθός, Κούλα Χασάν.

Αγώνας: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-1, Διαιτητής: Κουμπαράκης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας
«Στο 13’ δεν υπάρχει τίποτα στην πτώση του Ποντένσε μέσα στην περιοχή.

Στο 25’ το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού όντως ξεκινάει από οφσάιντ στην κεφαλιά του Βούκοβιτς. Πρόκειται όμως για μία πολύ οριακή φάση και ο βοηθός δεν μπορεί να πάρει μοιρογνωμόνιο. Αφήστε επιτέλους το ποδόσφαιρο να παιχθεί. Το έχετε διαλύσει. Σε κάθε φάση διυλίζεται ο κώνωψ. Είναι οργή και κραυγή αγωνίας μαζί. Οι διαιτητές δεν είναι κομπιούτερ για να μετρούν εκατοστά. Ακόμη και με το VAR θα ήταν δύσκολο να διαπιστωθεί το οφσάιντ σε αυτή τη φάση αν δεν μπει γραμμή.

Στο 31’ ανακόπηκε λανθασμένα με οφσάιντ ο Γουίλιαν του Παναιτωλικού.

Στο 53’ είναι αυστηρότατη η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δείχνει ο Κουμπαράκης στον Χαντάκια και τον αποβάλλει. Σε φάουλ που είναι δεν είναι, θεωρείται ανεπίτρεπτο διαιτητής να αφήνει ομάδα με δέκα παίκτες.

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι κι εσείς κύριοι διαιτητές πρέπει να συγκεντρωθείτε. Εσείς πρώτα δίνετε τα δικαιώματα και σας κριτικάρουν. Δυστυχώς κάθε Κυριακή το ποδόσφαιρο πάει και ένα σκαλοπάτι πίσω. Εχει φτάσει πλέον στον πάτο, πού αλλού θα φτάσει;».
Βαθμολογία: 7,90

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή