Ουζουνίδης: «Γελοία η απόφαση να τιμωρηθεί η ΑΕΚ με αφαίρεση βαθμών»

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στην κάμερα της ΝΟVA αναφέρθηκε στην τιμωρία της Ενωσης για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως η απόφαση πρωτόδικη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League ήταν γελοία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα ήταν κάτι που δεν το δεχτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο. Έγινε ένα καλό ντέρμπι, που ξεκίνησε και τελείωσε ομαλά. Δεν κατάλαβα τίποτα απ’ όλα αυτά που μάθαμε μετά. Το θεωρώ γελοίο να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις τόσο εύκολα. Καλό είναι να τιμωρούν αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα. Από μια επιπολαιότητα κάποιου γιατί να τιμωρούνται ομάδες και υγιείς φίλαθλοι; Η ομάδα προσπαθεί με την έφεση να αλλάξει την ποινή.

Δεν γνωρίζω περισσότερα δεν είμαι νομικός. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως αν υπάρχουν τέτοιες τιμωρίες με βαθμούς και αποκλεισμού έδρας για ματς που τελειώνουν χωρίς προβλήματα, τα χειρότερα έρχονται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι που δεν εφαρμόζονται οι νόμοι. Όταν πραγματικά φταίει κάποιος να τιμωρηθεί. Πρωταθλήματα με μείον βαθμούς δεν αρέσουν σε κανέναν. Ποιοι τιμωρούνται στην ουσία; Να τιμωρηθεί αυτός που κάνει κάτι παράνομο. Απλά μπαίνουμε στη διαδικασία να τιμωρούμε την ομάδα και έτσι αλλάζει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή