Ουζουνίδης: «Φυσιολογική η πορεία της ΑΕΚ, οι αντίπαλοι δεν χάνουν ούτε ένα ματς…»

Print Friendly, PDF & Email

Ικανοποιημένος έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από το 3-0 της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ σε ό,τι αφορά στην πορεία της Ενωσης, τόνισε πως είναι φυσιολογική και ότι η μεγάλη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας οφείλεται στην πορεία του ΠΑΟΚ, που δεν έχει χάσει κανένα ματς.

Αναλυτικά:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο ματς αλλά ευτυχώς μπήκαμε καλά, μας βοήθησαν και οι στατικές φάσεις. Παρ’ όλα αυτά δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε για όσο έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, το ελέγχαμε ακόμη καλύτερα και είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, τα παιδιά αρχίζουν να βγάζουν αυτοπεποίθηση και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η συνέχεια».

Για τις δύο νίκες με ΠΑΣ και Αστέρα: «Τα παιδιά αντέδρασαν καλά. Ολο αυτό το διάστημα προσπαθούσα να τους πείσω ότι δεν είχαν ξεχάσει την μπάλα. Υπήρχε σωματική και ψυχολογική κούραση ένα διάστημα, είχαμε και τα προβλήματα, αλλά δεν είχαμε τόσο άσχημα αποτελέσματα. Τους έλεγα ότι δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη ούτε στον εαυτό μου ούτε αυτούς. Μπαίνουν, παίζουν, από αυτούς εξαρτάται πώς θα πάει η συνέχεια».

Για το αν η ΑΕΚ έχει αδικήσει την προσπάθειά της: «Δεν νομίζω ότι τα δικά μας αποτελέσματα είναι τόσο αρνητικά, έχουμε μια φυσιολογική πορεία μεγάλης ομάδας. Περισσότερο είναι η πορεία του ΠΑΟΚ. Σε σχέση με πέρυσι δεν έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά. Οταν οι αντίπαλοι σου δεν χάνουν ούτε ένα ματς… Εμείς στα κακά παιχνίδια μας δεν πήραμε βαθμούς, οι αντίπαλοι πήραν. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά».

Για το 3-5-2: «Κοιτάμε να βρούμε αυτό που μας πάει καλύτερα με βάση τους παίκτες και την κατάσταση τους. Σε αυτά τα δύο ματς ανταποκριθήκαμε καλά, πιστεύω όμως ότι μπορούμε να παίξουμε και με άλλη διάταξη. Εχουμε καλούς παίκτες, έχουμε και καλό κέντρο μετά την μεταγραφή του Κρίστιτσιτς. Για μένα δεν είναι περίεργο το να υπάρχει μια σωματική και ψυχολογική κούραση στα παιδιά και να υπάρχει μια μικρή κάμψη».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή