Ο αντιπρόεδρος του Παλάσκα “παρίστανε” το γιατρό και η ομάδα έχασε το ματς!

Print Friendly, PDF & Email

Απίστευτα παράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν με πρωταγωνιστές τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΣ Καρδίτσας υπό τον Μ. Παλάσκα.

Μια ημέρα μετά τις εκλογές από τις οποίες εξελέγη η διοίκηση υπό τον Χρ. Σκάρλο, ο επί Παλάσκα, αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας και στενός του συνεργάτης, Γ. Λάμπρου, ορίστηκε για να εκτελέσει χρέη γιατρού σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Μόνο που ο κ. Λάμπρου δεν είναι γιατρός, αλλά είναι… οδοντίατρος!

Το φιλοξενούμενο σωματείο γνωρίζοντας την ιδιότητά του αλλά και τους κανονισμούς, προσέφυγε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και δικαιώθηκε, επειδή κρίθηκε ότι ο οδοντίατρος Λάμπρου δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες που απαιτούνται εφόσον υπάρξει ένα περιστατικό επικίνδυνο για τη ζωή ποδοσφαιριστή.

Ακολουθεί η απόφαση της Πειθαρχική Επιτροπής της ΕΠΟ: 

Επιβάλλει στο σωματείο με την επωνυμία ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 94: α) απώλεια του αναφερόμενου στο σκεπτικό αγώνα της Α΄ Κατηγορίας Γυναικείου Ποδοσφαίρου που διεξήχθη στις 3-2-2019 και κατακύρωση αυτού υπέρ του σωματείου ΑΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0) και β) της χρηματικής ποινής ύψους χιλίων (1.000) ευρώ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή