Αρχική ΕΠΟ Δικαστικά Όργανα Ο αντιπρόεδρος του Παλάσκα “παρίστανε” το γιατρό και η ομάδα έχασε το...

Ο αντιπρόεδρος του Παλάσκα “παρίστανε” το γιατρό και η ομάδα έχασε το ματς!

Απίστευτα παράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν με πρωταγωνιστές τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΣ Καρδίτσας υπό τον Μ. Παλάσκα.

Μια ημέρα μετά τις εκλογές από τις οποίες εξελέγη η διοίκηση υπό τον Χρ. Σκάρλο, ο επί Παλάσκα, αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας και στενός του συνεργάτης, Γ. Λάμπρου, ορίστηκε για να εκτελέσει χρέη γιατρού σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Μόνο που ο κ. Λάμπρου δεν είναι γιατρός, αλλά είναι… οδοντίατρος!

Το φιλοξενούμενο σωματείο γνωρίζοντας την ιδιότητά του αλλά και τους κανονισμούς, προσέφυγε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και δικαιώθηκε, επειδή κρίθηκε ότι ο οδοντίατρος Λάμπρου δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες που απαιτούνται εφόσον υπάρξει ένα περιστατικό επικίνδυνο για τη ζωή ποδοσφαιριστή.

Ακολουθεί η απόφαση της Πειθαρχική Επιτροπής της ΕΠΟ: 

Επιβάλλει στο σωματείο με την επωνυμία ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 94: α) απώλεια του αναφερόμενου στο σκεπτικό αγώνα της Α΄ Κατηγορίας Γυναικείου Ποδοσφαίρου που διεξήχθη στις 3-2-2019 και κατακύρωση αυτού υπέρ του σωματείου ΑΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0) και β) της χρηματικής ποινής ύψους χιλίων (1.000) ευρώ.

Exit mobile version