Ο αποχαιρετισμός του ΣΔΠ Λάρισας στον Περικλή Βασιλάκη

Print Friendly, PDF & Email

Θλιβερό μαντάτο για την Ελληνική Διαιτησία ποδοσφαίρου: Ένα από τα πλέον ικανά, καταξιωμένα και πιστά στην απαραίτητη ύπαρξη και λειτουργία της Οργανωμένης, σε Συνδέσμους και Ομοσπονδία, Διαιτησίας ποδοσφαίρου, ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, νικημένος από την επάρατο, εγκατέλειψε το μάταιο αυτό κόσμο και ήδη ταξιδεύει για γαλήνιο παράδεισο, νοητό «χώρο» που δικαιωματικά ανήκει ο αδαμάντινος εν ζωή χαρακτήρας του!

Μεγάλος διαιτητής ο φίλος μας Περικλής! Δικαιωματικά πέρασε από όλες τις βαθμίδες της πυραμίδας της Ελληνικής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου και ακόμη πιο πανάξια  μπήκε για πολλά χρόνια στη λίστα των «εκλεκτών» Ευρωπαίων ρέφερις.

Περνώντας, λόγω ηλικίας, στην κατηγορία των μη εν ενεργεία διαιτητών, συνέχισε να αγαπάει, να τιμά και να καταξιώνει το Λειτούργημα που με τόση θέρμη και αφοσίωση υπηρέτησε από νεαρή ηλικία. Και που δεν πρόσφερε τις πολύτιμες, απεριόριστες και πάντοτε τεκμηριωμένες διαιτητικές του γνώσεις. Ήταν πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Στην Γ.Γ.Α., στην ΕΠΟ, στην ΟΔΠΕ, στους Συνδέσμους, σαγήνευε τα ακροατήριά του στις αλλεπάλληλες σεμιναριακές του ομιλίες. Δίδαξε ακόμη και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μιλώντας σε Πανεπιστήμια για τις γενικότερες αξίες του υγιούς Αθλητισμού! Υπήρξε Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας στον Αθλητισμό, πρόσφερε σε πολλές κρατικές θέσεις, που κύριο θέμα τους ήταν ο Αθλητισμός, υπήρξε αντιπεριφεριάρχης Ηπείρου.

Οι διαιτητές Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, επιθυμούν να ενώσουν τις ειλικρινείς ευχές τους μαζί μ΄ αυτές όλων των Ελλήνων που γνώρισαν, εκτίμησαν και θαύμασαν τον Περικλή, για να είναι ελαφρό το χώμα της Πρεβεζιάνικης γης που θα τον σκεπάσει…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή