Ο Βασιλειάδης όρισε τη νέα σύνθεση της ΔΕΑΒ, τακτικό μέλος ο Καμάρας

Print Friendly, PDF & Email

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης προχώρησε στον ορισμό της νέας σύνθεσης της ΔΕΑΒ, που θα έχει τριετή θητεία.

Στη θέση του προέδρου παραμένει ο δικηγόρος Π. Αγγελόπουλος, ενώ αναπληρωτής πρόεδρος παρέμεινε ο έμπειρος παράγοντας, Ζ. Μπέλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ.

Ο δικηγόρος και πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Αρ. Καμάρας «προβιβάστηκε» σε τακτικό μέλος.

Αναλυτικότερα η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού αναφέρει:

«Ορίζουμε ως μέλη της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) τους εξής:

1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΤΕΛΗ του Νικολάου επιστήμονα εγνωσμένου κύρους με γνωστικό αντικείμενο τη Νομική, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟ του Δημητρίου επιστήμονα εγνωσμένου κύρους με γνωστικό αντικείμενο τη Νομική.

2. ΚΑΜΙΝΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Γεράσιμου, επιστήμονα εγνωσμένου κύρους με γνωστικό αντικείμενο τη Νομική, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Αναστασίου επιστήμονα εγνωσμένου κύρους με γνωστικό αντικείμενο τη Νομική.

3. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ του Ηρακλή, επιστήμονα εγνωσμένου κύρους με γνωστικό αντικείμενο τη Κοινωνιολογία, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον ΧΡΗΣΤΑΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ του Χρήστου επιστήμονα εγνωσμένου κύρους με γνωστικό αντικείμενο τη Νομική.

4. ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ του Δημητρίου, επιστήμονα εγνωσμένου κύρους με γνωστικό αντικείμενο τη Νομική, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον ΠΕΓΙΑΔΗ ΛΕΩΝΙΔΑ του Μενέλαου επιστήμονα εγνωσμένου κύρους με γνωστικό αντικείμενο τη Νομική.

5. ΜΠΕΛΛΟ ΖΗΣΗ του Σωτηρίου, εγνωσμένου κύρους στέλεχος του αθλητικού χώρου, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον ΝΙΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΑ του Βασιλείου εγνωσμένου κύρους στέλεχος του αθλητικού χώρου.

6. ΚΑΜΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ του Κωνσταντίνου, εγνωσμένου κύρους στέλεχος του αθλητικού χώρου, μη εν ενεργεία αθλητής, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον ΤΖΙΩΡΤΖΗ ΣΤΑΥΡΟ του Γεωργίου εγνωσμένου κύρους στέλεχος του αθλητικού χώρου, μη εν ενεργεία αθλητής.

7. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ιωάννη, εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ως Μέλος, με αναπληρωτή την ΓΑΒΑΝΑ ΕΥΤΕΡΠΗ του Απόστολου εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

8. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Νικολάου Υποστράτηγο, Προϊστάμενο του Κλάδου Τάξης /Α.Ε.Α., εκπρόσωπο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Κωνσταντίνου Αστυνόμο Α’, Προϊστάμενο του Τμήματος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού & Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης /Α.Ε.Α. εκπρόσωπο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

9. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ του Γεωργίου εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ του Κωνσταντίνου εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Εκ των ανωτέρω μελών.

Πρόεδρος ορίζεται ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ με αναπληρωτή αυτού τον ΜΠΕΛΛΟ ΖΗΣΗ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή